Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Wszystko w porządku jeśli ktoś kupuje, bo mu się podoba, ma taką fanaberię. Jeśli jednak ktoś kupi, aby zarobić te 3 w miarę popularne kapsle z Zielonej Góry za 70-80 złotych (jak w podanej wcześniej przeze mnie aukcji), to zdziwi się jak Holender w XVII wieku. Im wszystkim też cholernie podobały się tulipany. Za jedną cebulkę ciekawej odmiany potrafili zastawiać swoje domy. I w pewnym momencie wszyscy obudzili się z ręką w nocniku. Przewiduję, że za jakiś czas tak samo będzie z birofiliami. Ich obecne ceny, to krzyżówka mody i spekulacji. Wystarczy, że ustanie jedna z tych przyczyn, a ceny polecą na mordę. Czego sobie serdecznie życzę.
A teraz spokojnie wracam do śledzenia ciekawych aukcji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekPrzewiduję, że za jakiś czas tak samo będzie z birofiliami. Ich obecne ceny, to krzyżówka mody i spekulacji. Wystarczy, że ustanie jedna z tych przyczyn, a ceny polecą na mordę. Czego sobie serdecznie życzę.
A teraz spokojnie wracam do śledzenia ciekawych aukcji.
A co do tych Aukcji z Zielonej Göry to juz przesada -sa to najnormalniejsze kapsle ktörych okolo 60 Sztuk wymienilem na Inne pospolite Kapsle-a nawet jeszcze kilka z nich mi zostalo do wymiany
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekSą doskonalsze modele. Albo przynajmniej reklamowane jako doskonalsze, bo określane jako "piwo w 2 sekundy".
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaSZTUCER! Piwo w 2 sekundy
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60887844
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekNeon KRÓLEWSKIE za jedne 650 złotych w opcji "kup teraz".
Comment
-
-
Nie wiem czy ciekawa, ale napewno nie wystawił tej aukcji ktoś normalny.
P.S.
I chyba normalni nie licytują!zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakNie wiem czy ciekawa, ale napewno nie wystawił tej aukcji ktoś normalny.
Ja uwielbiam swoje sierściuchy ale chyba czegoś takiego bym im nie zafundowała
Comment
-
-
ciekawe czy to coś znajedzie się w kolekcji podstawek któregoś z forumowiczów
Comment
-
-
a tu podobno jest przepis na piwo miodowe
Comment
-
-