Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
-
Czy to nie ten sam samochodzik, który można było dostać z 5 piwami za niecałe 20 zł?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920było po 32 zł, teraz po 25zł....
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikCzy to nie ten sam samochodzik, który można było dostać z 5 piwami za niecałe 20 zł?"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960Już po 22 zł. Jak w tym tempie będzie schodził z ceną to pod koniec licytacji będzie pewnie dopłacał, aby ktoś tylko to wziął.
Becik nie gniewaj się, ale samochodziki mają konie mechaniczne a te to pociągowe.
Comment
-
Coś dla zbieraczy modeli samochodów ciężarowych z elementami piwnymi. Wypatrzyłem co najmniej 2.
BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Czyżby znowu jakiś znawca piwowarstwa nam nieznany?
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaCzyżby znowu jakiś znawca piwowarstwa nam nieznany?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=121755227*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
*****************************Comment
-
A tu kolejna ciekawostka: czy ktoś w tym zestawie widzi jakieś choćby ekstrakty?
Comment
-
Nowe browary, trzeba by dodać do listy
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyAleż skąd. Po prostu, czsami ludzie sprzedają rzeczy o których nie mają pojęcia. Jak w większości sklepów z piwem. Ale żeby ich od razu palcami wytykać?
Ale ponieważ lubię wyzwania to, tak dla draki zupełnie, postanowiłem się z Tobą niezgodzić. - Nie zgadzam się !Comment
Comment