Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJa jestem zgorszony tym, że tylko Wrocławianki Ci się podobają.Comment
-
Chęć posiadania wzięła wyższość nad rozumem
W Człuchowie kupiłem go za 15 zł, co dwa lub trzy lata temu i tak wydawało mi sie dużo, a teraz sam nie wiem.
Morał taki, żeby jeździć na giełdy.Comment
-
Choć przyznam, że bardzo bym chciał mieć ten otwieraczyk, to tej ceny nie rozumiem. Pytanie tylko, czy to jeszcze kolekcjonerstwo, czy już snobizm?? Szkoda tylko, że takie aukcje fałszywie podnoszą wartość otwieraczy. Ale co zrobić, wielu już było takich, co kupowało nie zważając na cenę, a potem się wypśtykało z kasy i wielu jeszcze takich będzie... Dla mnie osobiście najcenniejsze są wymiany!!!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika xpstanxSzkoda tylko, że takie aukcje fałszywie podnoszą wartość otwieraczy.
Czy to, że ktoś chce zapłacić komuś dużo więcej, niż Ty uznajesz z stosowne, to od razu jest fałszerstwo ?Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckDlaczego tak twierdzisz ?
Czy to, że ktoś chce zapłacić komuś dużo więcej, niż Ty uznajesz z stosowne, to od razu jest fałszerstwo ?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckDlaczego tak twierdzisz ?
Czy to, że ktoś chce zapłacić komuś dużo więcej, niż Ty uznajesz z stosowne, to od razu jest fałszerstwo ?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykTo podobnie, jak z cenami piw, jeśli ktoś chce zapłacić za zestaw Duvel'a 120 zł to czemu się dziwisz
Jedyne co mnie pociesza, że wygrał kolekcjoner otwieraczy.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zibiolotCo znaczy marne 120 zł wobec tego:
Jedyne co mnie pociesza, że wygrał kolekcjoner otwieraczy.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaO ja pierniczę Czy ktoś z kolekcjonerów mógłby mi objaśnić, co tak zarypiaście kolekcjonerskiego i rzadkiego jest w tym otwieraczu? Dla mnie wygląda zupełnie zwyczajnie
2.Coraz więcej kolekcjonerów otwieraczy.
3.Jest polski i metalowy. Kryterium zbioru wielu kolekcjonerów otwieraczy.Comment
-
Nie no bez jaj, to chyba zbyt mało, żeby za kawałek metalu dać 5 stów.
Mam pytanie z którego roku jest ten otwieracz i na czym polega jego unikalność?
Ja rozumiem, gdyby to był otwieracz z początku XX wieku w idealnym stanie, z jakiejś krótkiej serii. Ale ten mi na taki nie wygląda.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrNie no bez jaj, to chyba zbyt mało, żeby za kawałek metalu dać 5 stów.
Mam pytanie z którego roku jest ten otwieracz i na czym polega jego unikalność?
Ja rozumiem, gdyby to był otwieracz z początku XX wieku w idealnym stanie, z jakiejś krótkiej serii. Ale ten mi na taki nie wygląda.
Może Pieczarek by nam wyjaśnił, w końcu zbiera metalowe otwieraczeComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMoże Pieczarek by nam wyjaśnił, w końcu zbiera metalowe otwieraczeComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaO ja pierniczę Czy ktoś z kolekcjonerów mógłby mi objaśnić, co tak zarypiaście kolekcjonerskiego i rzadkiego jest w tym otwieraczu? Dla mnie wygląda zupełnie zwyczajnieJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
Comment