gdyby już to było, to nie bijcie za mocno
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
gdyby już to było, to nie bijcie za mocnoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwaTo może zrobimy ściepe. Obecnie jest niby 22 tyś. użytkowników (policzmy 5tyś). I to by było po 500zł na łeb. I w ten sposób można by było stać się właścicielem jednego z borwaru.
Znowu ściepa ?
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
A tak na poważnie to już było w "historii" lub "piwo ogólnie", nie pamiętam dokładnie."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyA skąd weźmiesz drugie tyle na modernizację urządzeń żeby zacząć cokolwiek warzyć ?
Znowu ściepa ?
Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Tutaj może i nie browar na sprzedaż, ale również coś ciekawego... http://www.allegro.pl/item180169947_mmmmmm.htmlComment
-
Czajnik z gwizdkiem
Oferta nie tylko dla pań
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika QbolandJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Na szczęście dla tych, co nie zdążyli, pozostał screenshot:
Last edited by Doodeck; 2007-03-30, 10:15.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Co ciekawe jedyny licytujący z zerem komentarzy zarejestrował się 29.03.2007.
Jednak jakby ktoś chciał zalicytować to mogę pomóc przy odbiorze (odbiór osobisty i kasa z ręki do ręki)Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
jak dla mnie to cena "troszkę" wygórowana
Comment
Comment