Ciekawa popielniczka przedwojenna browaru Haberbusch i Schiele.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Ruchanie na wysyłce często się zdarza. Płacisz za wysyłkę np. 11 zł, a tu przychodzi list polecony ze znaczkiem za 3,55 zł. Ten gość szczerze pisze, że ruchania nie będzie. Trzeba to docenić.
Cóż z tego że reklama .. Prosiłem o komentarze na temat blachy a nie na temat mojej reklamy. Pozatym jest chyba jasne że każdy sprzedający chciałby nagłośnić swoje przedmioty oferowane w aukcjach ... A na temat ruchania to - to może źle to ujołem jednakże wiadomo o co chodzi : )
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Pytanie tylko czy to autentyk?? Zastanawiające, ale ciekawe.
Nic mi nie wiadomo o tym szyldzie jakoby miała być to podróba ale też nic mi nie wiadomo jakoby miał to być oryginał. W browarze takiej blachy nie mają a też kontakt z przedstawicielem Tyskiego Muzeum potwierdził tylko że takiej blachy nie posiadają wykazując tym samym chęć aby te aukcje zakończyć ponieważ nie kupują poprzez allegro tylko w formie pisemnie sporzadzonej umowy kupna/sprzedazy.
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Cóż z tego że reklama .. Prosiłem o komentarze na temat blachy a nie na temat mojej reklamy. Pozatym jest chyba jasne że każdy sprzedający chciałby nagłośnić swoje przedmioty oferowane w aukcjach ...
Problem tylko w tym, że regulamin forum zabrania takich praktyk. Możesz odnośniki do własnych aukcji zamieszczać jedynie w podpisie.
wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...
Mam do zaoferowania kilka kufli oraz większość szklanek i pokali .
Aukcja wystawiona jest na allegro. Sztuk jest ok 120 . Zależy mi aby sprzedać całość.
Niestety na allegro można zamieścić tylko 10 zdjęć, Pozostałe mogę wysłać mailem.
Link do oferty : https://allegro....
Bractwo Piwne w tym roku również dokłada swoją cegiełkę do Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Pod poniższym linkiem jest aukcja z kapslami z II Giełdy Birofiliów Piwowary 2018. Kapsel giełdowy i pięć próbnych wykonanych tylko w 1 egzemplarzu. Zapraszamy do licytacji... https://...
Niezwykle klimatyczny browar restauracyjny w centrum Porto, znajdujący się niedaleko słynnego starego marketu.
Do lokalu prowadzi niepozorne, wąskie wejście z małym logotypem. Można nie zauważyć i ominąć to miejsce.
Wewnątrz jest bar, dalej przejście prowadzi do sali z kilkoma...
Comment