Ciekawa popielniczka przedwojenna browaru Haberbusch i Schiele.
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Bardzo duża butla browaru Haberbusch i Schiele , wyprodukowana na targi poznańskie , pojemność około 20 litrów.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Piwa Tychy : )
A co wy na to ? Moze jakies komentarze?Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smesMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksreklama swojej aukcjiZbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika xpstanxPytanie tylko czy to autentyk?? Zastanawiające, ale ciekawe.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smesCóż z tego że reklama .. Prosiłem o komentarze na temat blachy a nie na temat mojej reklamy. Pozatym jest chyba jasne że każdy sprzedający chciałby nagłośnić swoje przedmioty oferowane w aukcjach ...
Comment
-
-
Tak więc przepraszam serdecznie tych którzy przyczynili sie do napisania regulaminu a którego ja nie doczytałem. Z pokorą czekam na upomnienie.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiPodoba mi się, że nie ma ruchaniabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment