Ja tam z Czech to wole Zlatego Bazanta i jego piękną skóre : )
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
-
O tak i o dziwo skóra żubra zeszła a na tą jaknarazie nie ma chętnych : ) A co wy na to >>>>> http://www.allegro.pl/item226837411_...aji_asszu.html
Myślicie że do pół bańki dobije? Pln, euro czy usd ?Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Może to nie piwko ale wiek pozazdroszczenia skosztunkuZbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Interesujący zestaw etykiet http://allegro.pl/item230461370_13_k...cz_okazja.html"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapajak Wyświetlenie odpowiedzi
Jak pojedzie do Czcianki, to nie powinien trafićW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziBuhaha
Jak pojedzie do Czcianki, to nie powinien trafić
Nie można się też dziwić że sprzedawał swoje miejsce jak chciał jechać za Bydgoszcz.Last edited by cororo; 2007-09-09, 20:52.
Comment
-
-
Swoją drogą jestem ciekaw sytuacji gdyby mu udało się to sprzedać. Człowiek z poza forum przyjeżdża na zlot i woła PIWA! Wydaje mi się, że spotkało by go to samo co "bosmana" a może by było jeszcze ciekawiej."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
coś mi się wydaje że nie do końca był to dowcip, skoro wystawiający kilka razy ogłaszał się na Forum, że odsprzeda swoje miejsce.......... nie udało się na Forum to próbował gdzie indziej............
a jeśli nawet był to dowcip to mało zabawny...
Comment
-
-
Last edited by anteks; 2007-09-13, 11:03.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment