Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wassup007
Wyświetlenie odpowiedzi
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
-
-
Zabytkowa ORYGINALNA skrzynka na piwo ŻYWIEC:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jatu Wyświetlenie odpowiedzi- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziproszę nie reklamować własnych aukcji.
Proszę wyrzucać reklamowe posty- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
To, że Kopernik była kobietą, to wszyscy wiemy, ale Hevelius?
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziNB: Koszt wysyłki kapsla pocztą: 10 zł.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
wprawdzie nie znalazłem tego na allegro, ale mrożący kufel, przyda się nie jednemu z nas na fakacje no i nie widzę możliwości przeżycia bez przenośnej lodóweczki
Comment
-
-
Okazja i cena przystępna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DAREK7 Wyświetlenie odpowiedziOkazja i cena przystępna
http://www.allegro.pl/item372774966_...bry_stan_.htmlPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
W tej z kolei aukcji nie byłoby nic dziwnego, gdyby nie to, że ktoś wykosztował się na podświetlenie jej ( koszt 6 zł), a otwieracz zapewne nie pójdzie nawet za tą złotówkę. http://allegro.pl/item372443117_otwi..._piwowara.html
Comment
-
-
Wyobraźcie sobie: impreza przy piwie, bierzesz butelkę i... rozpinasz przy wszystkich spodnie!
ps. tylko cena tego chora... :|browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment