Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strappado
Wyświetlenie odpowiedzi
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtek_63 Wyświetlenie odpowiedziPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Czego to ludzie nie zbierają
Last edited by genea; 2009-03-26, 09:43.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziGdzieś już było na ten temat na browarze. Jak dla mnie jest to normalna rzecz w której nie ma nic śmiesznego .
A z czym ci się to skojarzyło? Bo ja pierwotnie myślałem, że to są może jakieś zrywkiZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Oooo, faktycznie, ciekawa rzeczZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzichyba takPolakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziJednak Głubczyce poszły za przyzwoitą cenę. Marian1920 jeszcze musisz się wiele nauczyć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziWidzisz znów się musisz nauczyć że w j.polskim zdanie zaczynamy z dużej litery
Comment
-
-
Czy ktoś może podnieść poziom mojej wiedzy i powiedzieć która podstawka tak wywindowała cenę?
Mam nadzieję że kupujący nie zrobił sprzedającemu wcześniejszego żartu na Prima AprilisLast edited by genea; 2009-04-01, 11:45.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
Comment