Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
a może ktoś ode mnie chce kupić kufelek z napisem na naklejce :
Browar Jego Królewskiej Mości Władysława Jagiełły
TANIO SPRZEDAM
(jak na swoje lata, w bardzo dobrym stanie)Comment
-
Ładna podstawka.. i cena
Comment
-
Ładna podstawka.. i cena
http://www.allegro.pl/item751474524_...a.html#galleryZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
-
Słuszna uwaga. Zdziwił mnie natomiast fakt, że aukcja była wystawiona ewidentnie dla konkretnego kupującego. Moim skromnym zdaniem, takie sprzedawanie przez allegro to bezsens - przecież mogli się umówić poza, a nie prowizję płacić...Comment
-
A tak na marginesie, jeżeli faktycznie aukcja była ustawiona, to jestem ciekawy co by zrobili, gdyby znalazł się jeszcze jeden chętny i przebił cenę? Sprzedający pewnie by się ucieszył, ale kupujący?Last edited by genea; 2009-10-19, 08:45.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Comment
-
Comment
-
Można mieć takich podstawek z Przemyśla np. 5.
Jedną wystawiam na allegro i "sprzedaję" po 2500 zł. Wszystkie opłaty to jakieś 55 zł.
Jak myślicie, misiaczki kochane, po ile będę chciał za pozostałe 4 wafelki? Za głupie 55 zł mam same korzyści: reklamę i "obiektywną" cenę rynkową.
Tak sobie tylko gdybam, bo całkiem uczciwych powodów mogło być sporo. Np. sprzedającemu albo nabywcy mogło też chodzić o bezpieczeństwo transakcji, o gwarancje, że obie strony to właśnie ci uczciwi allegrowicze, a nie ktoś zupełnie nieznany.Comment
-
Podstawka ta na aukcji była już w cenie ponad 500 zeta, gdy sprzedający dostał ofertę kupna za 2500 zeta o czym lojalnie powiadomił w opisie. Następnie zakończył "starą" aukcję i wystawił podstawkę z ceną 2500 zeta zapewne by zabezpieczyć w ten sposób transakcję.Comment
-
Cus tu nieładnie pachnie bo sprzedający ma konto zawieszone... A podstawka ładna. Kiedyś miałem cały zestaw podstawek z tej fabryki wraz z katalogiem firmowym podtawek w dwóch częściach i poszły za ładne sumki ale nie takieComment
Comment