Daj mu banana
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
-
-
Przepiękna przedwojenna blacha z Browaru Obywatelskiego Browaru Obywatelskiego w Tychach, podobna do etykiety [id :13474].
A dla fanów "Probably the best beer ..." oryginalna i całkiem ładna skrzyneczkabla bla blaComment
-
Nie tyle aukcja ale nie chcę zakładać nowego tematu gorąco polecam do poczytania. Ja rżałem
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
biermann napisał(a)
Nie tyle aukcja ale nie chcę zakładać nowego tematu gorąco polecam do poczytania. Ja rżałem
http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=1252988
Mnie urzekło:
DOWOLNA USTAWA SEJMOWA!
Niepowtarzalna okazja! Kup dowolną ustawę sejmową!
Ostatnia okazja przed wejściem do UE!
Problemy z konkurencją?
Kłopoty finansowe?
Zaległości podatkowe?
Ta aukcja jest rozwiązaniem wszystkich twoich problemów!
Spiesz się - wkrótce zamykam interes!
Płatność z góry, osobiście i bez świadków.
Kup Teraz! 100.000 złbla bla blaComment
-
Coś z kategorii "piękne i drogie" Podstawka Browar Książęcy Tychy (ciekawe, czy przebije Żnina). Piękna rzecz...Comment
-
TomX napisał(a)
Coś z kategorii "piękne i drogie" Podstawka Browar Książęcy Tychy (ciekawe, czy przebije Żnina). Piękna rzecz...Last edited by Mafar; 2005-01-21, 14:59.Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demonyComment
-
Co do stronki z "kfiatkami" z Allegro podanej przez Biermanna, to pamiętam, że jak ją kiedyś odkryłem, to też kilka razy mało co z krzesła nie spadłem POLECAM!Last edited by slavoy; 2005-01-21, 15:01.Dick Laurent is dead.Comment
-
Mafar napisał(a)
Podkładka ze Żnina wcale nie osiągnęła rekordowej sumy.Pamiętam przedwojenną podkładkę Portera z Żywca która poszła za ponad 1500 pln.www.decio.friko.plComment
-
Kupuje ten który ma największe możliwości nic w tym dziwnego.
Patrząc z perspektywy czasu ceny podstawek poszybowały bardzo wysoko, kilka lat temu przedwojenne wafle można było kupić za kilkanaście, a dobre kilkadziesiąt (20-40) PLN, a teraz . Słyszałem też o przypadkach rozdawaniu PW wafli kolekcjonerom przy dużych znaleziskach. Teraz byłoby to chyba niemożliwe.
PS: chciałbym, żeby kiedyś takie wafle chodziły po 5 PLNpozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Na szczęście ręczniki barmańskie nie osiągają tak zawrotnych cen !Comment
Comment