Ale chamówa
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MafarI to jest kolekcjoner który jest zarejstrowany na browar.biz.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszTo nie etyczne - dostać etykiety a potem na nich próbować robić biznes. Mdło mi się zaczyna robić na takie praktyki niektórych '' kolekcjonerów''.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaAle chamówa
Czy mi się wydaje, ize tego typu epitety są niezgodne z regulaminem Forum, a osoby ich używające powinny zostać napiętnowane?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzechGdzież podziały się te subtelne, delikatne kobiety?
Czy mi się wydaje, ize tego typu epitety są niezgodne z regulaminem Forum, a osoby ich używające powinny zostać napiętnowane?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumProblem jest o tyle większy, że etykiety pochodzą z paczki "zmyślny plan".
Pamiętam też, że nie dla wszystkich wtedy było zrozumiałe moje oburzenieJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzechGdzież podziały się te subtelne, delikatne kobiety?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuO ile wiem, to niemal wszyscy kolekcjonerzy etykiet i innych gadżetów piwnych otrzymują je za darmo w browarach, hurtowniach, sklepach i knajpach, po czym handlują nimi na giełdach. Od kiedy to takie naganne?
Natomiast faktycznie są browary domowe, które wysyłają plik do samodzielnego wydruku, w związku z tym tracą kontrolę nad swoim produktem, ale to już ich sprawa. Natmiast muszą wtedy pogodzić się z tym, ze wzór podlega dalszej dystrybucji itp.
Oczywiście ocena moralna sprzedającego rzeczy, które otrzymał za darmo to już zupełnie co innego.
Comment
-
-
Ja tam bym się chciał dowiedzieć jaką cenę uzyskałaby moja etykieta. Dopiero wtedy mógłbym wiedzieć czy jest ona cokolwiek warta.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment