Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika soltys1313 Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś coś rozumie z opisu tej aukcji ?
Opis dla mnie jest dość jasny, gość przepisał tekst z awersu podstawek a dalej to już leje wodę jak zakończyć aukcję aby sprzedać za konkretną cenę to co innym nie udaje się za 1zł.
Wiem o co Ci chodzi, masz wątpliwości dlaczego jest tylko opcja "kup teraz" za 5zł a w opisie "licytację rozpoczynam od 9,99zł" itd. Ta aukcja gości już któryś raz na Allegro i została zmieniona opcja zakupu a tekst pozostał ten sam."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Imponująca kolekcja...
Comment
-
-
Końcowa cena tej aukcji jest powalająca - 921 złotych za pocztówkę, to naprawdę sporo.
Aukcja wkrótce zniknie z sieci, więc ku pamięci informuję, że chodziło o składankę, gdzie na jednym z obrazków widać browar w Dorotheendorf (obecnie Zabrze).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziKońcowa cena tej aukcji jest powalająca - 921 złotych za pocztówkę, to naprawdę sporo.
Aukcja wkrótce zniknie z sieci, więc ku pamięci informuję, że chodziło o składankę, gdzie na jednym z obrazków widać browar w Dorotheendorf (obecnie Zabrze).Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Uwaga na cenę przesyłki -lepiej chyba odebrać osobiście„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziUwaga na cenę przesyłki -lepiej chyba odebrać osobiście"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziNie widzę w tej cenie nic dziwnego. To jest cena zwykłej paczki o wadze do 1 kg na Poczcie Polskiej. Widać, że dawno nic nie wysyłałeś.
Wcześniej było bez przecinka...Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Comment
-
-
-
Okazja dla kolekcjonerów piwa Żywiec
Na innej jego aukcji również w przystępnej cenie "piwo słowiańskie" a wszystko z piwnicy dziadka.Last edited by smes; 2008-08-12, 07:47.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Comment
-
-
HABERBUSCH i SCHIELE.Niech ktoś napisze jaka to może mieć objętość.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedzihttp://www.allegro.pl/item422723559_..._nie_zart.html
HABERBUSCH i SCHIELE.Niech ktoś napisze jaka to może mieć objętość.
Comment
-
Comment