Około 20 litrów.
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że jakieś 5-6 litrów.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziOkoło 20 litrów.
Jednakowoż... chyba to ja się pomyliłem. Sorry...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziNo to się nam szacunki trochę rozjeżdżają...
Jednakowoż... chyba to ja się pomyliłem. Sorry...
Comment
-
-
Tutaj można się skusic na Grodziskie
Comment
-
-
4 000,00 zł kup terazMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziDarek ma taką więc wie zdecydowanie lepiej.. Butelka dokładnie ma 18,5l ,tyleż kiedyś udało mi się do niej wlać .Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi4 000,00 zł kup teraz"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziTutaj można się skusic na Grodziskie
http://www.allegro.pl/item428457783_..._oryginal.htmlŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziZaciekawił mnie ten czarny kapsel, używano wtedy kolorowych kapsli???
Cena za flaszkę to oczywiście totalne przegięcie wynikające z kompletnej amatorki i nieznajomości rynku przez sprzedawcę. Koleś nie potrafi wydatować flaszki jednak nie ma wątpliwości jaką dać startówkę i kupterazkę w aukcji .Nie jest to jedyne zachowane takie piwo a takie (lub z takiego samego okresu tj lat 1980ych) pojawiają się czasami chociażby na giełdach grodziskich i z tego co wiem cena jest około 100-200 zeta za sztukę.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziZłudzenie. Kapsel ma srebrne ząbki ktore w wyniku nieco korozji , kurzu a i również złego oświetlenia flaszki tak wyszły na zdjęciu. Na początku też miałem wrażenie że kapsel jest czarny.
Cena za flaszkę to oczywiście totalne przegięcie wynikające z kompletnej amatorki i nieznajomości rynku przez sprzedawcę. Koleś nie potrafi wydatować flaszki jednak nie ma wątpliwości jaką dać startówkę i kupterazkę w aukcji .Nie jest to jedyne zachowane takie piwo a takie (lub z takiego samego okresu tj lat 1980ych) pojawiają się czasami chociażby na giełdach grodziskich i z tego co wiem cena jest około 100-200 zeta za sztukę.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Comment