Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas
Wyświetlenie odpowiedzi
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Ja kupiłem 3 takie kielichy z czerwonym napisem (2 mniejsze i większy) w Grodzisku na giełdzie za 50zł za całość. Oczywiście była to okazja. Jacer, 35zł to moim zdaniem uczciwa cena za czerwony - te złote za stówę to przesada - mnie udało się kupić taki za 25zł - taki sam wzór, tylko ze złotym napisem. Stówę to można dać za "prawie bez alkoholu", o starszych nie wspominając. Ostatnio np. przedwojenny do 1918r z pięknym napisem gotykiem po niemiecku poszedł na wiadomym portalu za ponad 300zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Upiorek Wyświetlenie odpowiedziPragnę nieśmiało zauważyć, że ja jestem ONA
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtek_63 Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziTo musi być potężna konkurencja dla GŻ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika soltys1313 Wyświetlenie odpowiedziBTW inne aukcje sprzedającego też niczego sobie.
Ceny też niczego...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika soltys1313 Wyświetlenie odpowiedziA skąd wiecie że konkurencja? Przecież nie wiadomo jaką działalność prowadzi firma Porter (...)Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Zagadka noworoczna: ile etykiet jest w tym zbiorze ?
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
tysiącpięćsetdwadziewięćset? na drugim obrazku widać ze trochę mniej, bo to spore paczuszki jednorodnych egzemplarzy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ulala... to jest dopiero profesjonalny opis aukcji...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Upiorek Wyświetlenie odpowiedziUlala... to jest dopiero profesjonalny opis aukcji...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=519442312
Comment
-
-
Coś takiego jest naprawdę?..., i czemu ze szklanki REDD'S'a miałaby kapać woda... To ci dopiero tajemnice...Last edited by Jadoo; 2009-01-03, 20:56.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jadoo Wyświetlenie odpowiedzihttp://www.allegro.pl/item521362861_...s_polecam.html
Coś takiego jest naprawdę?..., i czemu ze szklanki REDD'S'a miałaby kapać woda... To ci dopiero tajemnice...Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
Comment