Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper
Wyświetlenie odpowiedzi
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtek_63 Wyświetlenie odpowiedziBój się Boga Michał opcji a nie obcji.
Comment
-
-
Ja przypadkiem natrafiłem na takie coś dla hobbystów, 5h do końca:
Comment
-
-
Nawet niezła cena jak na falsyfikat. Ja wystawiłem z adnotacją że to fals i poszła za 15zł.
Comment
-
-
Pocztówka z widokiem browaru:
Comment
-
-
Nie, żeby aukcja była jakoś szczególnie ciekawa, ale podejście do klienta - jak najbardziej:
Comment
-
-
Niezłe...
Z cyklu " piwa smakowe " lat 60-tych i 70-tych... http://allegro.pl/etykiety-24-szt-i1274055312.html
Comment
-
-
Hehehe, różne już piwa smakowe widziałem, ale szczawiowego i chrzanowego to sobie nie przypominamZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziNie, żeby aukcja była jakoś szczególnie ciekawa, ale podejście do klienta - jak najbardziej:
http://allegro.pl/piast-szkic-wrocla...269434094.htmlMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Witam.
3 pokale z zawodnikami PSŻ Poznań na allegro.pl
w zeszłym roku taki sam zestaw poszedł za 50 zł
Mamy nadzieję że w tym będzie więcej bo cały dochód idzie na akcję "Wesołe Święta 2010" dla dzieci z domu dziecka w Kobylnicy.
Pozdrawiam
Wasze
Audi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi Wyświetlenie odpowiedziWitam.
3 pokale z zawodnikami PSŻ Poznań na allegro.pl
w zeszłym roku taki sam zestaw poszedł za 50 zł
Mamy nadzieję że w tym będzie więcej bo cały dochód idzie na akcję "Wesołe Święta 2010" dla dzieci z domu dziecka w Kobylnicy.
Pozdrawiam
Wasze
Audi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ziomalreal Wyświetlenie odpowiedzino to poszło za 27 heheMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ziomalreal Wyświetlenie odpowiedzino to poszło za 27 hehe
aukcja się kończy 05 lis 2010 17:00:00
Comment
-
-
Przepiękny stary szyld:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedzi„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
Comment