O tym, czy poniosło, dowiesz się dopiero po zakończeniu aukcji.
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Poniosło i to zdecydowanie. Odkąd pamiętam to cena na allegro nie wyniosła ponad 10zł za tą podstawkę. Chociaż licho wie, jak wygląda druga strona podstawki, bo z tym awersem jest jej kilka wersji.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
W browar-bizowym katalogu są 3 wersje, nie wiem, jak w zestawieniu R.Kwietnia.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Bo tak na prawdę, jest jedna wersja. Dwie pozostałe to ... urozmaicenia tej właściwej, na jednej jest pieczątka (nadruk?) Klubu Birofilii, a druga powstała ... przypadkiem (?)Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Comment
-
-
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Fala Wyświetlenie odpowiedziBo tak na prawdę, jest jedna wersja. Dwie pozostałe to ... urozmaicenia tej właściwej, na jednej jest pieczątka (nadruk?) Klubu Birofilii, a druga powstała ... przypadkiem (?)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojtektwo Wyświetlenie odpowiedziO którą chodzi? O Sanguszki? Podstawka na 100% oryginał. Jestem w posiadaniu od ok 25 lat.
A Tobie nie szkoda po 25 latach pozbywać się takich okazów Swoją drogą to niezłą cenę już osiągnęły Twoje obie podstawkiNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
Comment
-
-
W sumie to nie szkoda. Zbieram monety i za tą kasę uzupełnię sobie kolekcje. A podstawek mam 4 więc to żadna kolekcja, a kupując ode mnie ktoś uzupełni swoją. Oczywiście jestem bardzo ciekaw jakie miejsce zajmą moje podkładki w kolekcji (nie siedzę w temacie wogóle).
Comment
-
-
Nie martw się zwycięzca aukcji będzie miał się czym pochwalić.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
Comment