Limitowana podkładka w dobrej cenie
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziLimitowana podkładka w dobrej cenie
http://allegro.pl/xiii-gielda-birofi...938599699.html
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziAkcję popieram. Cena taka sama jak na giełdzie. Nie będzie się amatorom dużego zysku opłacało wystawiać tej podstawki powyżej 5zł.
Dorobiliśmy zatem 50szt. by ukrócić proceder handlu po większej cenie, natomiast więcej sztuk nie dorabiamy i od tej pory podkładka będzie żyć już własnym życiem.
Nie wszyscy mogli zakupić podkładki na samej giełdzie, ale każdy miał możliwość dokupić na allegro i otrzymać przy najbliższej okazji.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
i to jest świetne rozwiązanie i pierwszy przypadek w którym znam nakład danej podstawki
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziJakie "cudowne" kufle http://allegro.pl/szklane-kufle-4szt...949183374.html
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedziOj tam zaraz obluda , najstarsze "prawo handlowe".
Jak my mamy zaplacic , to drogo , ale jak nam maja zaplacic , to jak najbardziej.
A tu takie ananasy, kupterazy po 15 złotych. Nie ładnie, nie ładnie. :-)
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Grothesk Wyświetlenie odpowiedziSprzedającej jak sprzedającej, ale kupującym ten korek po 15zł to ewidentnie się w dupach poprzewracało od tego dobrobytu! :-) Ja miałem kaca moralnego, że w Radomiu mi dali za niego 5zł, ale kupujący sam zaproponował taką cenę, więc nie mogłem przecież protestować... Gdyby powiedział 3 lub 8 to też bym się prawdopodobnie zgodził. :-)
A tu takie ananasy, kupterazy po 15 złotych. Nie ładnie, nie ładnie. :-)
Tomek
Pozdrawiam!www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedzi
Zapraszam do Warszawy, zdobądź je sam... to naprawdę takie proste! Musisz wypić piwo do tego..a co ciekawe zapłacić jeszcze za bilet PKP/PKS.
Koniec off topic'u.
Tomek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziJeśli mowa o Konstancinie, to składam oficjalna propozycję kupna tej podstawki za 3zł na poznańskiej giełdzie, jeśli jeszcze nimi dysponujesz. Interesuje mnie wyłącznie jedna sztuka.
Pozdrawiam!
Trochę mnie lenistwo ogarnia, ale jeśli chodzi o podstawkę id:45755, to mogę Ci ją przekazać za darmo jak przyślesz mi kopertę ze znaczkiem. Adres mogę podać na pwWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedzihttp://allegro.pl/tarnow-korek-i1956...html?source=oo bubel czy może oryginał?
Nie słyszałem o przedwojennych podstawkach korkowych.
Comment
-
Comment