Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks
Wyświetlenie odpowiedzi
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
oczywiście, że bubel, nawet przed wojną wykrojniki były równeGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziFals jakich mało, ludzie mają duży tupet i za grosz wstydu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwny_wafel Wyświetlenie odpowiedziKto powiedział, że to jest PW? Każdy wie dokładnie co to jest.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzioczywiście, że bubel, nawet przed wojną wykrojniki były równeLast edited by piwny_wafel; 2011-11-24, 21:24.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwny_wafel Wyświetlenie odpowiedziJeżeli mnie pamięć nie myli to jakiś czas temu było to na allegro. Wtedy nikt nie dyskutował tylko kupował po kilkaset złotych a później długo walczył o zwrot kasy. Dlaczego teraz tacy mądrzy wszyscy? To chyba był jakiś okolicznościowy przedruk i takim pozostanie
Śledzę Alledrogo ale nie zauważyłem tej aukcji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwny_wafel Wyświetlenie odpowiedzi... To chyba był jakiś okolicznościowy przedruk i takim pozostanie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mareks Wyświetlenie odpowiedziA to ciekawe!
Śledzę Alledrogo ale nie zauważyłem tej aukcji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziOkolicznościowy przedruk by HandMade. Ciekawe kto go wydał i z jakiej okazji?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwny_wafel Wyświetlenie odpowiedziKto powiedział, że to jest PW? Każdy wie dokładnie co to jest.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziOoo, jest właściciel, nie każdy dokładnie wie o co to jest i na tym polega wałek, jedno co mnie cieszy to to że te falsy są prymitywnie robione i są przez kolekcjonerów wafli odpowiednio weryfikowane, żal tylko tych którzy się na taki wał załapią.
Comment
-
-
Tarnów samoróbka
Zagraniczne aukcje nie mam najmniejszego problemu o ile nie zablokowano mi możliwości licytowania le i na to znajduje się sposób wystarczy mieć szerokie grono znajomych kolekcjonerów, którzy pomogą zalicytować, odebrać towar a i czasami zapłacić aby ominąć koszty bankowe lub międzynarodowego transportu
Wszystko w myśl ja pomogę tobie a ty mi
Comment
-
Comment