podobnych książek jest mnóstwo w tym 2 po polsku. Mam obie do wymiany.
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
-
-
Tutaj można kupić przedwojenny szyld w dobrej cenie. Jak widać, unikat.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedzihttp://allegro.pl/stara-reklama-szyl...316332416.html
Tutaj można kupić przedwojenny szyld w dobrej cenie. Jak widać, unikat.
A śmię twierdzić że żart się udał, bo znany tutaj wszystkim kolekcjoner podstawek z browaru Tychy dał się nabraćLast edited by smes; 2012-05-11, 20:14.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Podstawka z Tarnowa
Czy ktoś wie za ile poszła podstawka z Tarnowa? Informację potrzebuje tak dla satysfakcji bo i tak mnie nie stać A przegapiłem zakończenie aukcjiZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
-
Nie jestem piwowarem ,więc nie wiem do czego mogło służyć takie urządzonko?
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
"Przedmiot" Sprzedający sam nie wie co sprzedaje - ani słowa nie ma co to jest, tylko "przedmiot". heheMoja kolekcja:
http://krypol85.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krypol85 Wyświetlenie odpowiedzi"Przedmiot" Sprzedający sam nie wie co sprzedaje - ani słowa nie ma co to jest, tylko "przedmiot". heheZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś wie za ile poszła podstawka z Tarnowa? Informację potrzebuje tak dla satysfakcji bo i tak mnie nie stać A przegapiłem zakończenie aukcjiPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedzi
Raz już sprzedawał podstawki (też w maju, tylko w 2011 roku). Używał wtedy nick: celufas_2006. Jedyna różnica między tymi użytkownikami, to imię. Wtedy był Tomasz, a teraz Janusz. Adres zamieszkania jest ten sam.Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Fala Wyświetlenie odpowiedzia czy ktoś zna sprzedającego?
Raz już sprzedawał podstawki (też w maju, tylko w 2011 roku). Używał wtedy nick: celufas_2006. Jedyna różnica między tymi użytkownikami, to imię. Wtedy był Tomasz, a teraz Janusz. Adres zamieszkania jest ten sam.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krypol85 Wyświetlenie odpowiedzi"Przedmiot" Sprzedający sam nie wie co sprzedaje - ani słowa nie ma co to jest, tylko "przedmiot". hehepozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber Wyświetlenie odpowiedziTo po komentarzach widać jak zakończyły się tamte aukcje. W moim wypadku (wygrałem wtedy 3 aukcje) sprawa została zgłoszona na policję i po dłuższych bojach odzyskałem od sprzedającego wszelkie pieniądze. Radzę jednak uważać i np. wpłacać pieniądze przez allegro lub brać przesyłki za pobraniem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zulu Wyświetlenie odpowiedziNie ma znaczenia sposób wpłaty. Ja wpłacałem przez allegro i też zostałem oszukany, wtedy podarowałem temu złodziejowi - kasa nie była warta nerwów na policji. Z tego co wiem nie tylko ja odpuściłem. W każdym razie odradzam kupowanie u jtckrakow bo historia czasem lubi się powtarzać.pozdrawiam
Comment
-
Comment