Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hali11
Wyświetlenie odpowiedzi
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
-
-
http://allegro.pl/listing.php/showcat?id=12395&p=6 piękna sztuka!„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziCzy ta cena jest z sufitu, czy faktycznie po tyle chodzą takie etykiety?
Cena z sufitu nie jest, ale do końca jeszcze się zmieni.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Z sufitu to znając życie będzie cena końcowa-no chyba że jakiś chrześniak porwie lub pies zje co też jest możliwe po zapewne dużej ilości ofert poza alledrogo.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
Comment
-
-
Jeśli mowa o cenach, to tu mam jeszcze ładniejszego 'kwiatka' z dziedziny tegestologii, choć to cena tylko na razie taka - bo nie wiadomo, która z podstawek "wygra" osiągając najwyższą cenę-czy ta wspominana z Żywca, czy ta zapodana prze zemnie z Bielska.
Czas pokaże...
Comment
-
-
Z racji tego, że mamy nowy browar restauracyjny, na allegro znów 'się dzieje':
Nie wiem, czy Ci allegrowicze są wśród nas, browar.bizowiczów, ale jeśli tak to mała prośba - opamiętajcie się. Już widzę, jak podczas rozmowyz browarem nt. podstawek słyszę w słuchawce "NIE", bo pójdą na allegro.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziZ racji tego, że mamy nowy browar restauracyjny, na allegro znów 'się dzieje':
Nie wiem, czy Ci allegrowicze są wśród nas, browar.bizowiczów, ale jeśli tak to mała prośba - opamiętajcie się. Już widzę, jak podczas rozmowyz browarem nt. podstawek słyszę w słuchawce "NIE", bo pójdą na allegro.Moja kolekcja:
http://krypol85.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber Wyświetlenie odpowiedziTo podstawka.
Cena z sufitu nie jest, ale do końca jeszcze się zmieni.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziZ racji tego, że mamy nowy browar restauracyjny, na allegro znów 'się dzieje':
Nie wiem, czy Ci allegrowicze są wśród nas, browar.bizowiczów, ale jeśli tak to mała prośba - opamiętajcie się. Już widzę, jak podczas rozmowyz browarem nt. podstawek słyszę w słuchawce "NIE", bo pójdą na allegro.
To stara trójmiejska szkoła handlu gadżetami zabranymi za darmo z lokali.
Comment
-
-
-
Nie wiem, czy Ci allegrowicze są wśród nas, browar.bizowiczów, ale jeśli tak to mała prośba - opamiętajcie się. Już widzę, jak podczas rozmowyz browarem nt. podstawek słyszę w słuchawce "NIE", bo pójdą na allegro.
Comment
-
Comment