Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika surmar
Wyświetlenie odpowiedzi
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
W sumie podstawka nic specjalnego, ot kolejny lifting, ale opis:
rZADKI WZÓR Z BROWARU ZŁOTY RÓG W KALISZU (ZMIANY W GRAFICE LOGO , INNA TRZCIONKA W NAPISIE ZŁOTY RÓG RÓŻNICE W KŁOSACH I LISICIACH , INNY OBÓWD LINI , INNY RODZJ SEPHI W KOLORZE, INNA GRAFIKA BUDYNKU
Comment
-
-
a tu kapselek ze...śmieci za 500 zł
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ciek Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedzi... A w opisie najlepszy tekst - nawet jeżeli licytujesz przez podstawione osoby, sprzedawca i tak to wykmini...Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Oto jakie perełki z Wysp trafiają do naszego dzikiego kraju. Historia tego znaleziska też rozpala wyobraźnięPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziOto jakie perełki z Wysp trafiają do naszego dzikiego kraju. Historia tego znaleziska też rozpala wyobraźnięMors ultima linea rerum.
Comment
-
-
Mnie rozwaliło zdanie "Interesuja mnie tylko poważne oferty , gdyż tego typu znaleziska są poprostu nie do znalezienia."Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziMnie rozwaliło zdanie "Interesuja mnie tylko poważne oferty , gdyż tego typu znaleziska są poprostu nie do znalezienia."Moja kolekcja:
http://krypol85.pl
Comment
-
-
Aukcja juz usunięta przez pracownika Allegro.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedziKapselek już ponad 8 stów.
Comment
-
Comment