Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62
Wyświetlenie odpowiedzi
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Niesamowite, czy naprawdę ten gość jest tak naiwny, że liczy na taki zarobek za to?
Przestanę wierzyć w ludzi jak ktoś zalicytuje te etykiety.
Comment
-
-
"Dodano 2011-09-12 18:13
Proszę pytać o dostępność towaru"
Zająbisty dopisekPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
50 zł. za te kilka etykiet (w tym odmaczanych),to sprzedający ma coś z móżdżkiem nie tak
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dariobeer Wyświetlenie odpowiedzi50 zł. za te kilka etykiet (w tym odmaczanych),to sprzedający ma coś z móżdżkiem nie tak
Comment
-
-
Comment
-
-
Co w sobie mają te puszki (sprzedający wystawił kilka sztuk), że cena jest, jaka jest?
www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Wszystko do drapnięcia za zeta (plus przesyłka 15zł). Ale jeszcze lepszy jest opis, który ma się ni jak do ceny. No chyba, że nie chce prowizji płacić...www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedzihttp://allegro.pl/kolekcja-podstawek...479734237.html
Wszystko do drapnięcia za zeta (plus przesyłka 15zł). Ale jeszcze lepszy jest opis, który ma się ni jak do ceny. No chyba, że nie chce prowizji płacić...
Szybko się gość nauczy zasad handlowania.
Comment
-
-
Ale ja ich wcale nie potrzebuję, a niech sprzedający jeszcze zrozumie swój błąd i z życzliwością będzie chciał mi je sprzedać z wysyłką za 15zł... No bez przesady.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedzi(...) będzie chciał mi je sprzedać z wysyłką za 15zł... (...)Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
-
Comment