Mafar nie okłamuj sam siebie.
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
etykiety zrobione dla konkretnej firmy z browarów restauracyjnych np , kowal ,browarnia czy majer na spotkanie pracowników jakiejś firmy nikt nie robi afery, duże pytanie do tych osób które robią taki szum wokół tej podstawki , dlaczego wtedy nic nie piszecie , bo nie zbieracie etykiet , te etykiety też są tylko dostępne dla osób które dostały te piwo, zobaczcie sobie wzory w browarach restauracyjnych a potem konkretnie stawiajcie jakieś zarzuty
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel Wyświetlenie odpowiedziaha , mam jeszcze pytanie do wszystkich oponentów tej podstawki , czemu nie zabierali głosu jak zrobiono limitowaną serię podstawek browaru Majera w Gliwicach, też były tylko pewnej grupy osóbMoja kolekcja:
http://krypol85.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krypol85 Wyświetlenie odpowiedziPodstawki powinny być ogólnie dostępne, a nie tylko dla zawężonej liczby osób, bo potem wiadomo co się dzieje.
A jak podstawki wydaje browar czy koncern to dzieje się tak jak powinno ? Kto tylko ma jakieś znajomości to załatwia karton i leci z tym na wyścigi na Allegro albo na giełdę i sprzedaje za absurdalną cenę. Kolekcjonerstwo już dawno przestało być romantyczne i większość chce ZAROBIĆ. Podstawek klubowych rzeczywiście było mało ale przynajmniej każdy klubowicz dostał po równo i za darmo. Czemu podstawka klubowa za 20 zł bulwersuje a ogólnodostępny Żubr Ciemnozłoty i wiele innych za 25 zł już nie ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krypol85 Wyświetlenie odpowiedziPodstawki powinny być ogólnie dostępne, a nie tylko dla zawężonej liczby osób, bo potem wiadomo co się dzieje.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Jakby nie było takich właśnie limitowanych serii (obojętne czy to podstawki, szkło, kapsle czy też samochody) i wszystko było "ogólnodostępne", to skąd brałyby sie kolekcjonerskie rarytasy?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziJeszcze premiery nie było a już handlują podstawkami http://allegro.pl/cieszyn-rauch-bock...840624243.html . Żal....
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziMoże i proponuję ale i tak żadnej wymiany ani niczego w tej materii przed premierą nie zrobię. Czy ja ten kapsel wystawiłem na allegro? Więc nie wiem w czym problem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziŁadny kufel PW ze Świdnicy http://allegro.pl/kufel-do-piwa-z-br...842588472.html
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belialek Wyświetlenie odpowiedziWydaje mi się że to Browar Sobótka
Comment
-
-
Oczywiście że Sobótka to Gorkauer i oczywiście robiła piwo Original Schweidnitzer nawiązujące do słynnej świdnickiej marki warzonej kilka wieków wcześniej. Tutaj jest etka do tego piwa.
Sam kufel śliczny, wart tej ceny.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment