Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko
Wyświetlenie odpowiedzi
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Ciekawe zdjęcie, dla kolekcjonerów browaru Rybnik:
I ciekawa smycz, dla kolekcjonerów browarnianych smyczy, chociaż w tym przypadku przegięcie z wysyłką:
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Last edited by smes; 2013-03-06, 13:32.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Comment
-
-
To chyba nie jest szkło piwne, tylko szklanka z herbem Żywca.
Comment
-
-
To jest ewidentnie szklanka z herbem miasta Żywca.Last edited by wpadzio; 2013-03-07, 22:48.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Książka Wyrób Piwa z 1923r !
NO i super beczka z Cieszyna
I tu moje pytanie. Sprzedający pisze że to 1955 rok, w co nie bardzo chce wierzyć. Czy liczba 55 znakowana na beczce to jest rok? No i jeżeli ktoś wie, to jestem jeszcze ciekaw znakowania 5"RP"2. Rozumiem że 391 to jest numer beczki?Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
-
-
Comment
-
-
narodziła się nowa tradycja NIEZNANY
bo jak jest nieznany to skąd znany?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedzinarodziła się nowa tradycja NIEZNANY
bo jak jest nieznany to skąd znany?
http://allegro.pl/nieznany-strakacz-...088847273.html
Czuwaj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kryzys_Finansowy Wyświetlenie odpowiedziBędzie jakiś rekord cenowy? Ktoś wie, jaka była najwyższa cena za kapsel?
Czuwaj
- Haberbusch i Schiele - ponad 2600 złotych
- Ciechanów - ponad 2200 złotych
Comment
-
Comment