To jakiś wypych. Jak ja widziałem ostatnio to miał 406 tysi. Gość odwołał wszystkie oferty i pisze "proszę o poważne oferty na e-mail". hehe
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
-
Aukcja była zareklamowana we wszystkich wiadomościach. Licytacje nie były poważne. Całą tą śmieszną historię cenową, można sprawdzić w zakładce "oferty kupna".
Krypol, dodaj zdjęcie otwieracza ("którego już zresztą masz"), do działu kolekcjonerstwo, bo chciałbym zobaczyć różnice.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jedrek786 Wyświetlenie odpowiedziNo a co z tym Maleństwem??? Ostatnio jak dzisiaj patrzyłem to cena była 171 000 zł
A teraz widzę że nie został zakupiony i ponownie jest wystawiony????
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziGdzieś ty go widział ponownie wystawionego ?
Comment
-
-
Krypol, proszę wstaw do galerii otwieracz.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Krypol. Grzecznie Cie poprosiłem o dodanie zdjęcia otwieracza do działu kolekcjonerstwo. Jeżeli nie masz otwieracza,to nie wypisuj bzdur że go masz. Piszesz za dużo na tematy,o których nie masz zielonego pojęcia. I nie wysyłaj mi chamskich wiadomości tylko napisz tutaj, gdzie dyskusje zaczełeś. Ja pasuję.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
-
Coś dla kolekcjonerów Okocimskich
Coś dla kolekcjonerów z Warszawy
I coś dla kolekcjonera z Jaworza
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Comment
-
-
Pięknę rzeczy tam widać, tak na pierwszy rzut oka ... np. Browar Parowy Kiselki we Lwowie (chyba pierwsza znana etykieta z tego browaru), Browar Parowy w Ternczynku i Browar Leona Klawe ... szkoda tylko, że w taki podłym stanie ....
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziCoś ciekawego zza południowej granicy http://aukro.cz/kufr-s-etiketami-piv...294309697.html
Comment
-
-
Towarzystwo Akcyjne browarów parowych Haberbusch i Schiele. Ciekawy artykuł ze zdjęciami. Prasa z 1913 roku.
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
-
Comment