http://allegro.pl/lublin-browar-lwow...854221831.html Trzeba podkreślić że nakład 200szt. Lepiej się sprzedadzą
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedzihttp://allegro.pl/lublin-browar-lwow...854221831.html Trzeba podkreślić że nakład 200szt. Lepiej się sprzedadzą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wsaczuk Wyświetlenie odpowiedziwafle z tego browaru też się już pojawiły na allegro.
Comment
-
-
Czy to nie jest przypadkiem podstawka PW z Piasta Wrocław?
Wydaje mi się, że trochę naciągana ta identyfikacja jako Opole.
No ewentualnie mogę się zgodzić, że to dekiel ogólny dla kilku browarów od Berlina po Śląsk.Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziOdpowiedz mi na pytanie czemu nie dojdzie do finalizacji transakcji?
Zakończy aukcję przed czasem?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziNo i stało się "Strona przedmiotu została usunięta przez pracownika Allegro."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TBK Wyświetlenie odpowiedziPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziAukcja zrobiona na potrzebę Ankiety, i reklamy "Browary Mazowsza". 24 godziny i blisko 200 odsłon.
http://www.allegrofun.pl/show/602Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziNo i stało się "Strona przedmiotu została usunięta przez pracownika Allegro."
Mam nadzieje, że dzięki niej ktoś z nowych kolekcjonerów postanowi dołączyć do ankiety podstawek: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=105592
Tych co martwili się o moje negatywy oraz tych co we mnie wierzyli serdecznie pozdrawiam.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
To była raczej antyreklama Twoich przedsięwzięć Grzeberze.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber Wyświetlenie odpowiedziNiestety allegro nie zna się na zabawie i usunęło moją aukcję.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seba_gliwice Wyświetlenie odpowiedziRegulamin jest stworzony po to, aby go przestrzegać ... a jeśli go nie akceptujemy lub nie potrafimy (nie chcemy) go przestrzegać, to po prostu nie bierzemy udziału w imprezie lub przedsięwzięciu zdefiniowanym takim regulaminem ...Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Dokładnie tak !!! ...
Jeśli nie odpowiadają Ci podstawowe i elementarne zasady panujące w danej firmie (np. to, że trzeba przychodzić do niej punktualnie oraz rzetelnie i uczciwie przepracować 8 godzin, za które ktoś mi płaci lub w końcu to, że przy spełnieniu m.in. obu powyższych warunków nie jesteś twoim zdaniem odpowiednio wynagradzany), to się zwalniasz i szukasz nowej, a nie promujesz i rozgłaszasz teorie, że pracodawca jest zły, niedobry, uwziął się na Ciebie i się czepia.
Jeśli nie odpowiadają Ci jasne i klarowne przepisy ruchu drogowego (w tym np. jazda w stanie trzeźwości), to nie dorosłeś do tego, aby być kierowcą i nie narażasz siebie i innych na tragedię - zresztą to bardziej wynika z własnych zasad moralnych niż przepisów ruchu drogowego
Jeśli nie odpowiadają Ci podstawowe zasady jakim jest 10 przykazań, to po prostu deklaruj się jako człowiek niewierzący, a nie szukaj usprawiedliwienia swojej niewiary w tym, że wszyscy księża bez wyjątku to pedofile, kościół nie robi na świecie i w społeczeństwie zupełnie nic dobrego, tylko ciągle napycha wory mamoną, a zgromadzenia w kościele wynikające z naturalnie konsekwentnej deklaracji swojej wiary, to zgromadzenia „ciemnogrodu” manipulowanego przez „czarną mafię” - obrażasz w ten sposób wielu ludzi …
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziRegulamin pracy, przepisy ruchu drogowego albo 10 przykazań. Stworzone po to, aby przestrzegać
Comment
-
-
Z Twojego wpisu można wywnioskować:
Zdjęcie podstawki zeszło za 100tyś, a kupujący po wpłacie, jest zrozpaczony. Zdjęcia nie ma, Grzeber wyjechał z kraju.
Dla mnie porównanie jest proste. Skróciłeś czas pracy o 5 minut, przekroczyłeś prędkość o 5km, no i wreszcie pożądałeś eksponat Scobla, ze zbioru bliźniego.
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
Comment