Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus
Wyświetlenie odpowiedzi
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74 Wyświetlenie odpowiedziZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziNie kolejna trzecia tylko trzeci albo nawet czwarty raz ta sama.
Zawsze możesz się troszkę zainteresować, porównać np zdjęcia w aukcji czy po prostu zapytać.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Masz rację smes, są przynajmniej dwie szklanki, co widać po różnicach przy oznaczeniu pojemności.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belialek Wyświetlenie odpowiedziPodstawka z Raciborza poszła za 122,50złZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62 Wyświetlenie odpowiedziMasz rację smes, są przynajmniej dwie szklanki, co widać po różnicach przy oznaczeniu pojemności.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Całkiem ciekawa cena za kieliszek ze Żnina
Comment
-
-
Ciekawa naklejka z Suwałk sprzedawana jako podstawka.I ma kupców.
Comment
-
-
Pewnie kiedyś Radek wrzucił do katalogu w sumie nie wiedząc czemu, teraz by usunął ale pewnie nie było robionego "apgrejtu" i tak sobie to funkcjonuje nadal jako podstawka i siłą rzeczy jest namaszczone i znoblilitowane do roli tego przedmoitu a tym samym staje się obiektem pożądania tekciarzy. Inaczej nie potrafię tego wytłumczyć no chyba że w aukcji uczestniczą kompletni ... amatorzy lub kolekcjonerzy naklejek na papierze typu "Jac".Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Do katalogu wrzucam to co podsyłają ludzie jeżeli ktoś nie rozróżnia naklejki od podstawki to nie moja wina - nigdy ten wzór naklejki czy też podstawki nie przeszedł fizycznie przez moje ręce więc nie mogłem tego osobiście zwerifikować
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Micho441 Wyświetlenie odpowiedziCiekawa naklejka z Suwałk sprzedawana jako podstawka.I ma kupców.
http://allegro.pl/suwalki-i5016445536.html
Comment
-
-
Czy ja czegoś nie wiem o tej podstawce?
www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedzi„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
Comment