Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll
Wyświetlenie odpowiedzi
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
-
-
Coś i drugie coś dla Krugera.
Swoją drogą nie mam pojęcia czym niby się różnią. Powietrzem innej klasy w środku ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
-
Dzięki, widziałem go. Mam ten wzór w podobnym albo może nawet i nieco lepszym stanie. To jest inna odmiana (sygnatura) ale szyldów na odmiany sygnatur, z braku miejsca wystawienniczego postanowiłem nie zbierać.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
niezły otwieracz na "szybkiej" aukcji
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziCoś i drugie coś dla Krugera.
Swoją drogą nie mam pojęcia czym niby się różnią. Powietrzem innej klasy w środku ?Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Witam.
Pytanie: od czego jest ten kapsel.Pytałem sprzedającego ale milczy.
Comment
-
-
A jak obstawiasz ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziA jak obstawiasz ?
Comment
-
-
No właśnie. Wg mnie bingo. Czy jest więc sens dalej wnikać ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
-
Sorry Micho jeśli uznasz to za trollowanie z mojej strony ale nie rozumiem dalszego wnikania w temat tego kapsla. Zapytałeś o jego pochodzenie. Pozniej sam znalazłeś go w katalogu niepiwnych a ja potwierdziłem Twoje podejrzenia. To że szukałeś go wpierw w katalogu piwnych i tam go nie znalazłeś wydaje mi się wręcz oczywiste.
Dobrze znana Ci wyszukiwarka z której zapewnie też korzystasz po wbiciu np trzech słów jakie znajdują się na tym kapslu już w pierwszych linkach pokazuje dane o tej firmie.
Co jeszcze jest dla Ciebie niewiadomą ? Czy chodził na wodach, oranżadach lub sokach ?
Obstawiam że podobnie jak w większości małych prywatnych zakładów WWG był używany na wszystkie produkowane tam napoje.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziSorry Micho jeśli uznasz to za trollowanie z mojej strony ale nie rozumiem dalszego wnikania w temat tego kapsla. Zapytałeś o jego pochodzenie. Pozniej sam znalazłeś go w katalogu niepiwnych a ja potwierdziłem Twoje podejrzenia. To że szukałeś go wpierw w katalogu piwnych i tam go nie znalazłeś wydaje mi się wręcz oczywiste.
Dobrze znana Ci wyszukiwarka z której zapewnie też korzystasz po wbiciu np trzech słów jakie znajdują się na tym kapslu już w pierwszych linkach pokazuje dane o tej firmie.
Co jeszcze jest dla Ciebie niewiadomą ? Czy chodził na wodach, oranżadach lub sokach ?
Obstawiam że podobnie jak w większości małych prywatnych zakładów WWG był używany na wszystkie produkowane tam napoje.
Z pozdrowieniem
Comment
-
-
Kufel "Toszek przedwojenny"
Comment
-
Comment