Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666
Wyświetlenie odpowiedzi
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MrGodiva Wyświetlenie odpowiedziOdkryłem ostatnio jeden targ staroci w mojej okolicy. Gość sprzedaje tam szklanki i kufle po 0,50zł za sztukę a ma tego na oko z 200 lub 300 sztuk. Facet przypuszczalnie przywiózł z Niemiec jakąś kolekcję bo każda szklanka jest inna. Rzadko która się powtarza. Oprócz tego jest kilkadziesiąt glinianych/ceramiczych/fajansowych (nie znam się na tym) kufli. Wszystko o niemieckobrzmiących nazwach. Problem w tym, że ja się na tym nie znam bo birofilistyka mnie zupełnie nie interesuje... Mógłbym zrobić parę zdjęć i prosić Was o ocenę czy w ogóle gra warta jest świeczki?
Obawiam się ze raczej próżny trud Twojego fotografowania bo jest to prawdopodobnie, tak jak piszesz, masowe szkło z Niemiec występujące w potężnych ilościach odmian.
Mimo to 50 gr za nawet takie badziewie to rozsądna cena. Koleś pewnie jest już mocno zdesperowany by tego się pozbyć.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Myślisz że każdy sprzedawca zakańcza aukcje przed czasem na prośbę ? Ja bym powiedział że bardzo niewielu.
Już druga lwowska podstawka w ostatnich miesiącach na allegro.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Niezły zestaw podstawek, wystawiony chyba w nie tej kategorii co trzeba:
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziW wersji niebutelkowanej , w dobrym stanie zachowania -stąd taka cena.
Comment
-
-
A po ile ty sprzedałeś taki kapsel lub za ile kupiłeś ? Znacznie poniżej ten ceny ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika borat1979 Wyświetlenie odpowiedziTrzeba mieć coś nie tak pod kopułą żeby zapłacić taką kasę za zardzewiały stary kapselPolakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
Comment