Tak, zrobili sobie taką zagrywkę, bo z 15 auckjami wyglądaliby żałośnie. I dobrze, że mogę logować się w ten sam sposób, co na innych ebayach.
Natomiast problematyczna wydaje mi się kwestia przeliczeń walutowych. Aukcje Polaków umieszczone na zagranicznych serwisach operują obcymi walutami. Będzie zabawnie, jak kontrahenci nie dojdą do porozumienia w sprawie kursu wymiany.
Nie widze problemu koles licytuje w walucie i jezeli nie dojda do porozumienia to kupiw w kantorku US$ i posle tyle ile zaoferowal :-)
A czy czytałeś opis: ocynk, 0 korozji, 4 kg - dla mnie rewelka.
Chyba czytałaś opis
A poza tym co w tym rewelacyjnego?Pełno jest takich skrzynek.Na allegro co trochę się pojawiają.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CarlBerg
he he ... u owego wrocławskiego assassina nie tylko można piwo niedrogo nawarzyć,
Ależ Carlbergu! Tam wyraźnie stoi:
PRZEDMIOTEM MOJEJ AUKCJI JEST PORADNIK MOJEGO AUTORSTWA JAK WAŻYC PIWO W DOMU !!!
Czyli chodzi zapewne o obsługę wagi
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
No proszę, jaka ciekawa oferta usługowa: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50787956
Może ktoś np z Wrocławskich Piwowarów potrzebuje przenieść większą ilość skrzynek z piwem do piwnicy. Może to być bezpieczne i pouczające
No proszę, jaka ciekawa oferta usługowa: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50787956
Może ktoś np z Wrocławskich Piwowarów potrzebuje przenieść większą ilość skrzynek z piwem do piwnicy. Może to być bezpieczne i pouczające
Taaa, właśnie próbuję sobie wyobrazić Wrocławskich Piwowarów, którzy siedząc na skrzynkach piwa słuchają wykładu wrocławskich Tragarzy Intelektualistów (TM) np. na temat "Samogwałt w kulturze queer".
A w tym czasie znika im piwo...
Dawać tu ich na Śląsk! Skrzynki już sam mogę nosić, byle te wykłady...
Comment