Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
-
-
Czegoś takiego jeszcze nie widziałem:
Na dziś jest 5 dni do końca i 610zł...
Czy to jedyna taka podstawka, jaka przetrwała?
Czy Pati2000 to ktoś z "naszych"?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaCzegoś takiego jeszcze nie widziałem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaCzegoś takiego jeszcze nie widziałem:
Na dziś jest 5 dni do końca i 610zł...
Czy to jedyna taka podstawka, jaka przetrwała?
Czy Pati2000 to ktoś z "naszych"?
I potem one mają takie ceny.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaCzegoś takiego jeszcze nie widziałem"?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaCzy Pati2000 to ktoś z "naszych"?"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTczy do użytkowania takiego kotła potrzebne sa jakieś zezwolenia (ogrzewanie parą) ?
Niestety nie wiem jak to wygląda w praktyce, przy tej wielkości urządzeń.
Przypuszczam, że nadzór w takich kociołków nie dotyczy. ALe są to jedynie moje przypuszczenia.
Przemysłowe wytwornice pary na bank są przeglądane raz w roku, ponieważ sam się pytałem o to w jednym z zakładów, w którym pracowały ogromne autoklawy, pod ciśnieniem 11 barów.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Przed chwilą otrzymałem namiary na pewną aukcję kapsli.
Popatrzcie sobie tutaj: KAPSLE Z ZIELONEJ GÓRY
Rok temu widziałem takie w Grodzisku po 1,50 za sztukę. Kupiłem chyba z 8 różnych i sprzedałem w tym roku po 2,50 za sztukę. Jak widać nie mam głowy do interesów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumDestrukt (to był tylko kawałek, nawet nie połowa) podstawki z browaru Ks. Romana Sanguszki poszedł na allegro.pl kilka miesięcy temu za prawie tysiąc i licytowała go dokładnie ta sama grupa co licytuje tą podstawkę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumDestrukt (to był tylko kawałek, nawet nie połowa) podstawki z browaru Ks. Romana Sanguszki poszedł na allegro.pl kilka miesięcy temu za prawie tysiąc i licytowała go dokładnie ta sama grupa co licytuje tą podstawkę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek... Jak widać nie mam głowy do interesów...
Zacznij pchać porcelanki po wywoławczej 15 zł. Mam wrażenie, że goście tylko na to czekają.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuTo wszyscy wiedzą. Wzorujesz się w tym na mnie.
Zacznij pchać porcelanki po wywoławczej 15 zł. Mam wrażenie, że goście tylko na to czekają.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororopo 15 nie ,ale dlaczego nie od 5zł koledzy z Niemiec mają spore braki więc dlaczego im nie pomóc przy tym jest szansa pozyskania kasy na nowe eksponaty do kolekcji ,chyba nie ma w tym nic złego
Comment
-
-
Kurcze pieczone!
Pomijam tu przypadek Krzysia, który absolutnie nie ma głowy do interesów i dał mi kiedyś 8 kilogramów, czyli coś około 500 porcelanek. Po prostu dał. Ale Krzysiu to oryginał i trudno oczekiwać od innych takiego samego zachowania. Zaledwie 2 lata temu, kupiłem w Żywcu 160 porcelanek za 10 zł (ok. 6 groszy sztuka). Na giełdzie w Świebodzicach w 2002r. ludzie ze strachem w oczach oferowali porcelanki po 20 groszy za sztukę. "Ze strachem", bo bali się wyśmiania za ceny wzięte z sufitu. Na tej samej giełdzie za 20 zł stałem się posiadaczem zbioru 23 metalowych otwieraczy. Niektóre z nich chodzą dzisiaj na allegro za 50-80 złotych. Normalnie ręce i majtki opadają od takiej głupoty. Pozostaje tylko cierpliwie czekać na krach giełdowy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuTo wszyscy wiedzą. Wzorujesz się w tym na mnie.
A jak bedziesz mial kilku obserwatoröw ktörzy sie znaja co kogo interesuje i na czym mu zalezy i zrecznie beda podbijali ceny to nawet drozej pujda te Porcelanki.Trzeba tylko pare dni przesledzic Aukcje Allegro albo eBAY i juz wiadomo co kto i za ile jest wstanie Kupic
Comment
-
Comment