Ciekawa aukcja na allegro !

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• cringer
    Norweskie kapsle z mikrobrowarow na sprzedaz-aukcja charytatywna
    cringer
    Czesc

wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
    Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...
    2022-04-16, 12:23
  • TadeuszS
    Sprzedam kufle szklanki i pokale
    TadeuszS
    Mam do zaoferowania kilka kufli oraz większość szklanek i pokali .
    Aukcja wystawiona jest na allegro. Sztuk jest ok 120 . Zależy mi aby sprzedać całość.
    Niestety na allegro można zamieścić tylko 10 zdjęć, Pozostałe mogę wysłać mailem.
    Link do oferty :
    https://allegro....
    2019-08-25, 20:18
  • genea
    Aukcja WOŚP
    genea
    Bractwo Piwne w tym roku również dokłada swoją cegiełkę do Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Pod poniższym linkiem jest aukcja z kapslami z II Giełdy Birofiliów Piwowary 2018. Kapsel giełdowy i pięć próbnych wykonanych tylko w 1 egzemplarzu. Zapraszamy do licytacji...
    https://...
    2019-01-07, 00:21
  • pebejot
    Portugalia, Porto, Rua da Picaria 72, A Fábrica da Picaria
    pebejot
    Niezwykle klimatyczny browar restauracyjny w centrum Porto, znajdujący się niedaleko słynnego starego marketu.
    Do lokalu prowadzi niepozorne, wąskie wejście z małym logotypem. Można nie zauważyć i ominąć to miejsce.
    Wewnątrz jest bar, dalej przejście prowadzi do sali z kilkoma...
    2023-09-19, 13:54
  • heckler
    Czechy, Šebířov-Vosná, Vosná 1, Pivovar Balík
    heckler
    Kolejny mikrus, który założony został w małej wiosce to Pivovar Balik i jest kontynuacją pasji piwowara domowego Tomáša Balíka. Browarek funkcjonuje na prywatnej posesji, a na jego ulokowanie przeznaczono starą stodołę.
    Rekonstrukcja jej rozpoczęła się wiosną 2022 roku i w prace...
    2025-02-05, 08:15
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...