reklama zywca z czasow wojny - zobaczcie sami:
Ciekawa aukcja na allegro !
Collapse
X
-
apel do wszystkich:
na przyszłość proszę bardziej dokładnie opisywać temat, to ułatwi przeglądanie Forum osobom, które niekoniecznie mają nieograniczony dostęp do internetu. Rzeczowy temat pozwoli zaoszczędzić trochę czasu, bo pozwoli na pierwszy rzut oka ocenić czy dany temat nas interesuje, bez konieczności zaglądania do niego (choć ciekawość zwykle wygrywa ).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Ruchy koledzy bo została jedna sztuka!!!
Browarnictwo Galicji doby autonomicznej. A Spyra.
Ksiażka nie do dostania!!!
bez brody...Comment
-
...trochę rozrywkowo
Zajrzyjcie sobie tutaj:
Tytuł aukcji to "Kufel-szklanka z żubrem". Oglądając tę aukcję będzie można nie tylko przekonać się jak wygląda "kofloszklanka", ale i pobrać ciekawą naukę nt. fauny leśnej
Hit sezonuDick Laurent is dead.Comment
-
marcopolok napisał(a)
Ruchy koledzy bo została jedna sztuka!!!
Browarnictwo Galicji doby autonomicznej. A Spyra.
Ksiażka nie do dostania!!!
http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=14729093Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Odp: ...trochę rozrywkowo
slavoy napisał(a)
Zajrzyjcie sobie tutaj:
Tytuł aukcji to "Kufel-szklanka z żubrem".
Hit sezonu
tego tajemniczego zwierza.
Czy to aby nie jest "SZATLER-PRĘGUS WSTĘPNIE ZAKLEPANY" ?
Tak, wiem, że odbiegłem of tematu. Jak zwykle zresztą.
Zrobię, co w mojej ludzkiej mocy, żeby się poprawić.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
Mamy nowe Greckie piwo pięcio gwiazdkowe
Zajrzyjcie sobie tutaj http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16074671
Co też ludzie ciekawego nie wymyślą.Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demonyComment
-
Mam w zbiorach wafel METAX'y, ale zdecydowanie w dziale "niepiwny"Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Polecam tę aukcję - złoty numer Heyah szczególnie tym, którzy coś na allegro.pl sprzedają i chcą sobie zrobić reklamę. Ogląda ją teraz pół Polski - wystarczy zalicytować i kosztem jednego negatywnego komentarza zwrócić na siebie (i swoje aukcje) uwagę...
Comment
-
Nie mów Andrew że nie dał byś tyle za numer telefonu np do Michała Wiśniewskiego lub nawet - Reni BegerPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Może kogoś to zainteresuje, niemiecka beczka na piwo
chłodzi, gazuje, dystrybuujeBIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Pinio74 napisał(a)
Może kogoś to zainteresuje, niemiecka beczka na piwo
chłodzi, gazuje, dystrybuuje
Tu o tm było:http://www.browar.biz/forum/showthre...threadid=39344
zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
Comment