IX Ankieta Kol. Podstawek 2006 (Cooper)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • grzeber
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 2897

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber
    Ja też korzystając ze świątecznej chwili spokoju podliczyłem już swój zbiór i lada dzień wysyłam wyniki do Coopra.
    Lada dzień nadszedł dzisiaj. Wyniki są już u Coopra.
    pozdrawiam
    www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• AŃĆKA
      Porucznik Browarny Tester
      • 2003.01
      • 315

Cooperku poszło do Ciebie ... teraz to muszę przerobić na formularze dla Reni
      http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

• Cooper
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🥛🥛🥛
        • 2002.11
        • 6059

Witam
        Oto wyniki IX Ankiety Kolekcjonerów Podstawek Piwnych 2006.
        Niestety z przyczyn czysto technicznych niezależnych ode mnie w obecnej chwili zamieszczam tylko 2/3 ankiety tzn listę uczestników i ich ilości podstawek zagranicznych. Niestety najprawdopodobniej najbardziej Was interesująca Was część z ilościami podstawek polskich wymaga interewencji Arta gdyż niestety nawet spakowana jest o kilka kb "za ciężka" na maksymalny rozmiar załącznika. Jeśli tylko poproszony przezemnie Art upora się z tym - ankieta pojawi sie tutaj w całości.
        Jednocześnie i niezależnie wyniki czyli komplet 3 plikow zostały wysłany mailami do wszystkich uczestnikow tej ankiety.
        Wyniki są w formacie .pdf otwierane przez pobierany gratis z neta program Adobe Reader.
        Dziekuje Artowi i kol. Łukaszowi za pomoc w lekkiej transformacji plików.

Z góry przepraszam za ewentualne błędy jakie mogły się zakraść, ale myślę ze nie będzie źle i będziecie usatysfakcjonowani.
        Bardzo dziekuję Wam za udział. Frekwencja w tej edycji była większa od edycji sprzed roku . Tradycyjnie zapraszam do nadsyłania uwag i wzięcia udziału w ankiecie za rok
        Attached Files
        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23991

jeszcze jeden plik nieznacznie wykraczający poza przyznane limity:
          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Cooper
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🥛🥛🥛
            • 2002.11
            • 6059

Dzięki Art
            Dodam jeszcze ze wersja dla uczestników nie posiadajacych dostępu do @ będzie rozsyłana w ciagu najbliższych 2-3 tygodni. Tylko po co ja to piszę na stronie internetowej...
            Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
            1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

Przetwarzanie...
            X