Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber
IX Ankieta Kol. Podstawek 2006 (Cooper)
Collapse
X
-
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
-
-
Cooperku poszło do Ciebie ... teraz to muszę przerobić na formularze dla Reni
Comment
-
-
Witam
Oto wyniki IX Ankiety Kolekcjonerów Podstawek Piwnych 2006.
Niestety z przyczyn czysto technicznych niezależnych ode mnie w obecnej chwili zamieszczam tylko 2/3 ankiety tzn listę uczestników i ich ilości podstawek zagranicznych. Niestety najprawdopodobniej najbardziej Was interesująca Was część z ilościami podstawek polskich wymaga interewencji Arta gdyż niestety nawet spakowana jest o kilka kb "za ciężka" na maksymalny rozmiar załącznika. Jeśli tylko poproszony przezemnie Art upora się z tym - ankieta pojawi sie tutaj w całości.
Jednocześnie i niezależnie wyniki czyli komplet 3 plikow zostały wysłany mailami do wszystkich uczestnikow tej ankiety.
Wyniki są w formacie .pdf otwierane przez pobierany gratis z neta program Adobe Reader.
Dziekuje Artowi i kol. Łukaszowi za pomoc w lekkiej transformacji plików.
Z góry przepraszam za ewentualne błędy jakie mogły się zakraść, ale myślę ze nie będzie źle i będziecie usatysfakcjonowani.
Bardzo dziekuję Wam za udział. Frekwencja w tej edycji była większa od edycji sprzed roku . Tradycyjnie zapraszam do nadsyłania uwag i wzięcia udziału w ankiecie za rokPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
jeszcze jeden plik nieznacznie wykraczający poza przyznane limity:
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dzięki Art
Dodam jeszcze ze wersja dla uczestników nie posiadajacych dostępu do @ będzie rozsyłana w ciagu najbliższych 2-3 tygodni. Tylko po co ja to piszę na stronie internetowej...Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment