IX Ankieta Kol. Podstawek 2006 (Cooper)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.11
    • 6055

IX Ankieta Kol. Podstawek 2006 (Cooper)

W tym roku odbędzie się już po raz 9. Ankieta Kolekcjonerów Podstawek do wzięcia w której udziału zapraszam zakładając ten temat.
    W edycji tegorocznej nie będzie wiekszych zmian. Dojdą minimum 4 nowe polskie browary a w przypadku podstawek zagranicznych - 2 nowopowstale kraje (Serbia i Czarnogóra rozdzielone osobno. W ankiecie 2005 były jako jeden kraj).
    Oto formularze do ankiety oraz strona tytułowa. Pliki te dodatkowo zostaną również wysłane bezpośrednio do wszystkich uczestników ankiety poprzedniej. Wysyłke formularzy w wersji papierowej do uczstników nie posiadających internetu planuję około połowy grudnia oczywiście jeśli strajkujący pocztowcy nie pokrzyżują moich planów . Termin nadsyłania wypełnionych zgłoszeń: 15.01.2007. Wyniki ankiety to najprawdopodobniej pierwsza połowa lutego.
    Attached Files
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
  • Misiu_PM
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2006.03
    • 201

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper
    W tym roku odbędzie się już po raz 9. Ankieta Kolekcjonerów Podstawek do wzięcia w której udziału zapraszam zakładając ten temat.
    W edycji tegorocznej nie będzie wiekszych zmian. Dojdą minimum 4 nowe polskie browary a w przypadku podstawek zagranicznych - 2 nowopowstale kraje (Serbia i Czarnogóra rozdzielone osobno. W ankiecie 2005 były jako jeden kraj).
    Oto formularze do ankiety oraz strona tytułowa. Pliki te dodatkowo zostaną również wysłane bezpośrednio do wszystkich uczestników ankiety poprzedniej. Wysyłke formularzy w wersji papierowej do uczstników nie posiadających internetu planuję około połowy grudnia oczywiście jeśli strajkujący pocztowcy nie pokrzyżują moich planów . Termin nadsyłania wypełnionych zgłoszeń: 15.01.2007. Wyniki ankiety to najprawdopodobniej pierwsza połowa lutego.
    czy pozniej jest wypisany jakis ranking? jestem nowy i nie wiem do czego to wykorzystujecie. jesli jest to prosilbym o link do wynikow ankiet poprzednich lat. Ciekawi mnie ogolnie jak jest wykorzystywana ta ankieta.
    Moja kolekcja: http://kolekcja-midura.pl

Comment

• dzidek1960
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.01
      • 1548

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Misiu_PM
      jesli jest to prosilbym o link do wynikow ankiet poprzednich lat. Ciekawi mnie ogolnie jak jest wykorzystywana ta ankieta.
      Poniżej masz linki do ostatnich trzech edycji ankiety Coopera. Znajdziesz tam spakowane wyniki do pobrania. Jeżeli weźmiesz udział w ankiecie to również dostaniesz wyniki na e-maila. Linki są z wyszukiwarki więc słowa wpisane do wyszukiwarki są na czerwono. Zachęcam do korzystania z wyszukiwarki to sam szybko znajdziesz to czego szukasz.
      tutaj wszystko dla kolekcjonerów piwnych gadżetów...Poddziały: Giełda | Identyfikacja | Moje zbieranie

tutaj wszystko dla kolekcjonerów piwnych gadżetów...Poddziały: Giełda | Identyfikacja | Moje zbieranie

"Ma jednak kraj polski napój warzony
      z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
      piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
      do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
      mieszkańców, lecz i cudzoziemców
      wybornym smakiem"
      Jan Długosz, Historie Piwne
      Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• wiesiek
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2002.12
        • 38

W roku 2005 z braku czasu nie podałem wielkości mojego zbioru. Tym razem postanowiłem sie postarać i wysyłałem już ankietę do "coopra".
        wiesiuńcia

Comment

• grzeber
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼🍼
          • 2002.05
          • 2869

Ja też korzystając ze świątecznej chwili spokoju podliczyłem już swój zbiór i lada dzień wysyłam wyniki do Coopra.
          pozdrawiam
          www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• AŃĆKA
            Porucznik Browarny Tester
            • 2003.01
            • 315

EEE chłopaki a ja jeszcze nie zaczęłam nawet liczyć
            http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

• barannn
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2006.06
              • 14

Czy to ja mam jakiś specyfik na komputerze, czy każdemu ściąga się plik Attachment... Ni wte ni wewte nie idzie go otworzyć - chyba, że nie wiem jak.

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 23893

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika barannn
                Czy to ja mam jakiś specyfik na komputerze, czy każdemu ściąga się plik Attachment... Ni wte ni wewte nie idzie go otworzyć - chyba, że nie wiem jak.
                kliknij lewym klawiszem myszy (na odnośniku do pliku).
                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• barannn
                  Szeregowy Piwny Łykacz
                  • 2006.06
                  • 14

Dzięki - jakoś udało mi się tą arcyskomplikowaną rzecz rozgryźć.

Comment

• dzidek1960
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.01
                    • 1548

Po rocznej przerwie, po raz drugi biorę udział w tej ankiecie. Dzisiaj wysłałem ją do Cooper'a.
                    AŃĆKA, mam nadzieję, że już zaczęłaś liczyć bo możesz nie zdążyć w terminie.
                    "Ma jednak kraj polski napój warzony
                    z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
                    piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
                    do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
                    mieszkańców, lecz i cudzoziemców
                    wybornym smakiem"
                    Jan Długosz, Historie Piwne
                    Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• AŃĆKA
                      • 2003.01
                      • 315

Łeee liczę dopiero i coś mi to ciężko idzie hehe ...
                      Postaram się zdąrzyć , jak nie to trudno

Comment

• Ahumba
                        🥛🥛🥛
                        • 2001.05
                        • 9039

No, mimo kłopotów zdrowotnych udało mi się podliczyć podstawki polskie i czeskie.
                        Do reszty zagranicy zabrakło sił i chęci.
                        To co zliczyłem poszłoooo do Coopera.
                        Last edited by Ahumba; 2007-01-07, 13:17.
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Misiu_PM
                          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                          • 2006.03
                          • 201

Ja mimo, ze poczatkujacy biroman takze podliczylem swoje podstawki. Ciekawy jestem miejsca w szeregu. Moze nie bede ostatni.
                          Pozdrawiam
                          Moja kolekcja: http://kolekcja-midura.pl

Comment

• Cooper
                            🍼🍼
                            • 2002.11
                            • 6055

Publicznie ponaglam spóźnialskich do nadsyłania wyników. Wyniki spływają powoli ale spływają. Mam nadzieje iż frekwencja będzie przynajmniej zbliżona do ubiegłorocznej Uczestników mających dostęp do internetu proszę o wyrobienie się do końca tego tygodnia. Im szybciej odpiszecie tym szybciej wszyscy zobaczymy nasze wyniki.
                            Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                            1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• AŃĆKA
                              • 2003.01
                              • 315

Spoko dam radę do 15-go jestem bliżej niż dalej ...

Comment

Przetwarzanie...