Etykieta Dębowe mocne

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• AaLeX
    Jędrzejów, Argus Mocne
    AaLeX
    Zobaczyłem u jednego klienta Lidla cały wózek tego piwa. Kod LB - Jędrzejów, myślę sobie, nie lubie mocnych ale spróbuję. Powiem tak - paskudztwo. Smakuje, jakby ktoś wódki do tego dolał. Piana o dziwo obfita, musiałem kilka razy dolewać, kolor złoty, dość jasny, jak na zawartość...
    2023-12-30, 13:51
  • Javox
    Van Pur, Boorg Mocne
    Javox
    Piwo gotowe do oceny

Np dla piwa z Rakszawy (kod LE) bo akurat Jędrzejów i Głubczyce mają swoje wątki.
    2023-10-27, 14:55
  • e-prezes
    HB Traditional Brewery, Transylvania Doppelbock Amber Delight
    e-prezes
    Duży, komercyjny browar z Rumunii, wcześniej nazywający się Fabrica de bere Satu Mare, produkujący piwa dolnej fermentacji. Kupiony przez spożywczą firmę Sam Mills Group, która oferuje produkty m.in. na rumuńskim rynku. Od 2016 roku wznowiona produkcja w browarze po zamknięciu w 2014 roku....
    2023-01-22, 14:28
  • ART
    Thisted, Limfjords Baltic IPA
    ART
    ​ A tak sobie skopiowałem całkiem zacną formatkę od GaryFisher

To chyba dość świeży typ z tego browaru. Nie powiem, "bałtycka IPA" zamieszała w oczekiwaniach.
    Będzie srogo-mocne ale jasne z chmielowym pierdachnięciem? 22 ballingi?
    Nic z tego Ale...
    2023-01-04, 20:57
  • seba_gliwice
    PW etykieta Starogard Gradński - rozlewnia Gdynia
    seba_gliwice
    Witam Kolegów,

Kieruję pytanie, być może trochę naiwne, ale liczę na szczerą odpowiedź, a w ostateczności przychylność …
    Ostatnio na portalu aukcyjnym eBay była oferta pakietu etykiet polskich z jedną etykieta przedwojenną z Browaru Obywatelskiego w Starogardzie...
    2020-09-08, 08:59
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...