Pewnie to nie jest newssss, ale podczas weekendowego wyjazdu napotkełem starego, a jednak nowego kasztelana. Piwo takie samo - jasne dużo lepsze od mocnego, ale kapsle całkiem nowe. Bardzo miła niespodzianka.
Nowe kapsle kasztelena
Collapse
X
-
Szlag! Właśnie wróciłem z Mazur do Warszawy, a w przydrożnych knajpach w drodze wszytskie kapsle z sierpca stare! Coś chyba rzadko jeżdżą po nowe dostawyKatalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
A czy etykiety też się zmieniły?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dwa pytania.
Powidz wiakich stronach byles na weekendzie pulnoc czy poludnie ,bo ja jade do Gdanska .Czy mam szanse na kupienie tam Kasztelana?Kapsle,modele aut (browary) http://mitglied.Lycos.de/richardborn/home.html
Comment
-
-
Re: Dwa pytania.
[QUOTE]Originally posted by Riko
[B]Powidz wiakich stronach
Uprzejmie służę odpowiedzią.
Powidz to taka ładna miejscowość parę kilometrów od Gniezna.
Jest tam ładne jezioro i lotnisko wojskowe które uprzyjemnia wędkarzom życie
--------------------------------------
Biuro Turystyki nie związanej z tematem "Marco"bez brody...
Comment
-
-
G.K.K.K.
Kapsel mocnego widziałem, może masz dublet kapsla od jasnego zrewanżowałbym się.
zubero@poczta.onet.pl
Comment
-
-
Witaj wzmacniacz, fajnie że zawitałeś na browar.bizKatalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
Słyszałem ze kilka dni temu wyszły najnowsze kapsle Kasztelana związane z konkursem "kasztelan na wagę złota" ze sztabkami złota. Jak na razie tych kapsli jeszcze nie widziałem na oczy, ale już mam je zamówione.Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Comment
-
Comment