Piszę pracę magisterską o etykietach piwa. potrzebuję bibliografii, w której znalazłabym coś o historii etykiet na świecie i w Polsce. bardzo proszę o pomoc, bo naprawdę ciężko znaleźć cokolwiek. prosze pisać na forum, lub prywatnie [mylight@wp.pl, gg: 6826324]
Historia etykiet
Collapse
X
-
a tak z ciekawości to co studiujesz?Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/Comment
-
Studiuję Filologię Polską z dziennikarstwem, a w pracy udowadniam, że etykietę piwa należy traktować jako odrębny gatunek. jednak do pierwszego rozdziału potrzebuję ogólne info dotyczące etykiet, nie tylko ich historii, ale również etykietę piwa w reklamie i public relations.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jumi... a w pracy udowadniam, że etykietę piwa należy traktować jako odrębny gatunek...
Pod tym adresem znajduje się artykuł mojego autorstwa na temat etykiet. Jest tam kilka podstawowych informacji historycznych.Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
- etykiety powklejane w 4 segregatorach
...5 Photos-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-09-25, 16:09 -
-
Sprzedam 77 szt butelek na własne piwo. Butelki bez etykiet, czyste, odkażone pirosiarczynem potasu.
Odbiór tylko osobisty Kraków - Nowa Huta. Koszt 40zł
Tel. 660 811 0111 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-02-27, 16:05 -
-
Poprosiłem mózg neuronowy o opisanie historii BrowarBizu, bo pamięć już nie ta
...
-
Channel: Przy piwie
-
-
Witam,
Jestem w posiadaniu starej kolekcji etykiet od piw. Kolekcjonował je mój ojciec za starych czasów. Jest tego prawdopodobnie 1550 szt. Wszystkie posegregowane w 4 pudełkach. Etykiety z tego co wiem wszystkie nowe, nie odklejane. Były uzyskane poprzez korespondencję z browarami...4 Photos-
Channel: Identyfikacja
2021-09-30, 14:46 -
-
Historia wygląda tak: kilku studentów z Drezna wybrało się do Kolumbii. Nie wiadomo czy był to staż, stypendium czy praca. Sugerują jakieś badania. Każdy student wie, że nauka z alkoholem są związane nierozerwalnie. Popijając rum doszli do wniosku, że brakuje im jeszcze piwa, bo miejscowe...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment