Czy browary wyślą piwo na prośbę kolekcjonera?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lukaszzbud
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2007.08
    • 35

Czy browary wyślą piwo na prośbę kolekcjonera?

mam takie pytanko (mam nadzieje że tym razem nie będzie chaotycznie) a mianowicie:
    czy można poprosić jakiś browarek aby przesłał mi jakaś buteleczkę (1) piwa? oczywiście odpłatnie (pewnie poprosić można hahah..)chodzi mi o polskie browary.Zbieram etykiety i postanowiłem że będę kolekcjonował tylko te etykiety piw które wypiłem.
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23991

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukaszzbud Wyświetlenie odpowiedzi
    mam takie pytanko (mam nadzieje że tym razem nie będzie chaotycznie)
    może jest mniej chaotycznie, ale bardzo proszę zwracaj baczniejszą uwagę GDZIE pytania zadajesz i czy są zgodne z tematem wątku
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• lukaszzbud
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2007.08
      • 35

obiecuje że się poprawie, jednak pozwole sobie na ostatnie pytanie niezgodne z tematem wątku: gdzie znajde odpowiedź?
      przyznaje że trudno mi się odnaleźć (chodzi o forum) więc prosze o troszke zrozumienia?

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23991

w takim razie odpowiedź - nie masz się co zastanawiać nad tym, browary nie wyślą Tobie piwa w taki sposób jak to sobie wyobrażasz. Możesz zamówić piwa w sklepach internetowych browarów, szukać piw na własną rękę (polecam ), poszukać chętnych do wymiany piwo za piwo na Forum, etc.
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• lukaszzbud
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2007.08
          • 35

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
          w takim razie odpowiedź - nie masz się co zastanawiać nad tym, browary nie wyślą Tobie piwa w taki sposób jak to sobie wyobrażasz. Możesz zamówić piwa w sklepach internetowych browarów, szukać piw na własną rękę (polecam ), poszukać chętnych do wymiany piwo za piwo na Forum, etc.
          dziękuję

Comment

• Cooper
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🥛🥛🥛
            • 2002.11
            • 6059

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukaszzbud Wyświetlenie odpowiedzi
            czy można poprosić jakiś browarek aby przesłał mi jakaś buteleczkę (1) piwa? oczywiście odpłatnie (pewnie poprosić można hahah..)chodzi mi o polskie browary.Zbieram etykiety i postanowiłem że będę kolekcjonował tylko te etykiety piw które wypiłem.
            Ouuu...to była by (teoretycznie) najdroższa chyba kolekcja w Polsce Teoretycznie bo w praktyce nie sądzę ażeby jakiemukolwiek browarowi chciało by się pakować w paczkę pełne piwo ryzykując jego uszkodzenie i grzać z taką paczką na pocztę. Nie kombinuj jak koń pod górkę tylko kup kilka wg Ciebie rzadszych piw jakie są u Ciebie na dzielni , weź je na którąś z giełd kolekcjonerskich i uskutecznisz wymiankę na inne piwa z kolekcjonerami z innych rejonów Polski. Tak chyba najlepiej moim skromnym zdaniem.
            Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
            1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• kibi
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.07
              • 1875

A gdybyś wypełnił profil (kliknij na gościa z brodą na górze strony), to ludzie sami wiedzieliby jakich piw mogą oczekiwać od Ciebie-ze względu na miejsce zamieszkania i co moga proponować Tobie, wiedząc czego nie napotkasz w swojej okolicy.

Comment

Przetwarzanie...
              X