Ankieta etykiet zagranicznych za rok 2007 (edycja IV)
Collapse
X
-
-
i oczywiście jak pisałem wyżej Mikronezja dochodzi do państw.
Oczywiście osoby biorące udział w ankiecie wypełniają formularz dotychczasowy. wszelkie poprawki w liście skoryguję sam po otrzymaniu wypełnionych ankietComment
-
acha, oczywiście jeżeli na tej liście niema jakiegoś państwa lub terytoria zależnego a uczestnik ankiety posiada etykietę z stamtąd, może ją dopisać do listy ( pisałem w pierwszym poście o tym ale pro forma przypominam)
pozdrawiamComment
-
1. Gibraltar - z tego wynika, że była tam rozlewnia. w ankiecie z 1996 widniała taka pozycja. ale skoro nie było tam browaru, pójdzie w niebyt.
2. Arabia Saudyjska, Somalia i Timor Wschodni - czy w tych państwach są lub były browary? w Somalii chyba był bo widziałem niedawno etykietę ( chyba początek wieku )
ad. 2 W dziale z piwami sa opisane piwka z Arabii Saudyjskiej, robią też wersję butelkową oraz podobnie jak w ZEA 7 różnych Barbicanów
Co do Somalii i Timoru skany wrzucam, na Timorze browar już nie działa, jego działalnośc była bardzo krótka więc i etykiety już pochodzą z górnej półkiGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
No jak możesz Polska to już nie zaścianek kolekcjonerski :-P - jedynie Somalia stanowi dla mnie pewien problem :-PLast edited by beny; 2008-01-12, 18:49.Comment
-
Brakuje jeszcze Gwinea Równikowa - tam tez już warzą piwko !Comment
-
Arabia Saudyjska, Somalia, Timor Wschodni i Gwinea Równikowa zostaje dopisana do listy państw.Comment
-
W związku z tym, że poczta działa jak działa przedłużam termin nadsyłania wyników do 15 lutego (mam nadzieję że przesyłki dotrą do tego czasu). po tym terminie zabieram się do opracowywania wyników i na początku marca mam nadzieję, że uczestnicy otrzymają już opracowaną ankietę
Tym którzy przesłali swoje "stany ilościowe" - serdecznie dziękuję.Comment
-
Jest szansa by wyniki były przed najbliższym piątkiem?"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Comment
-
wyniki ankiety za 2007 rok
Informuję że wyniki ankiety w formie papierowej będą wysłane na początku przyszłego tygodnia
Wyniki w pliku pdf roześlę w weekend
pozdrawiamComment
-
W który weekend... bo już jest następny a ja nic na poczcie mailowej nie znalazłem."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
-
znalazłem trochę błędów które diametralnie zniekształciłyby wykresy więc musiałem przejrzeć ponownie formuły a to niestety zajęło trochę
Właśnie wysłałem do wszystkich wyniki w pdfComment
-
Osoby które miały otrzymać wyniki ankiety w formie pdf proszone są o potwierdzenie otrzymania e-maila z plikiem
Z góry dziękujęComment
-
dotarło ... dzięki"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment