Białoruskie piwo – 2007

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Tapok
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.02
    • 22

Białoruskie piwo – 2007

Szanowny Kolekcjonery!
    Miński klub kolekcjonerów piwnej atrybutyki funduje Was do uczestnictwa w ankiecie Białoruskie piwo – 2007.

Uczestnictwo w ankiecie otworem dla wszystkich, że zbierają piwne etykietki, podstawki i korki Białorusi, bez względu na miejsce zamieszkiwania. W ankietę włączają się piwne etykietki od butelek, etykietki na PET butelkach i etykietki z keg, a także piwne podstawki i korki.
    Prosimy Was podawać wierzytelną informację po ilości etykietek i podstawek, korków w Waszej kolekcji.

Rubryki «ociekło», «PET», «keg» wypełniają się za chęcią kolekcjonerami, których mają ponad 5000 etykietek, albo Wy możecie natłoczyć jedynie rubrykę «Wszystkiego». Rozbicie po rubrykach zrobione po to, żeby kolekcjonerzy mogli orientować się, ile których etykietek jestem w obecności. Również za chęcią Wy możecie natłoczyć linijkę «period BRSR».

Gwiazdkami * dla informacji kolekcjonerów zauważone browary, które w obecnej chwili gotują piwo.
    Będziemy wdzięczne, jeśli Wy zawiadomicie o ankiecie innych kolekcjonerów, które zapragną uczestniczyć w niej. Żaden Wasze pismo nie pozostanie bez wypowiedzi.

Natłoczoną ankietę prośba wysłać przed 5 stycznia 2008 r. :
    -w drukarskim krajobrazie - w elektronowym krajobrazie

Popkov Anatolij zub@beltei.by
    ul. Vodolazskogo 8-44
    220056 Minsk
    Belarus Беларусь

Ankiety można wziąć na stronie (po rosyjsku)
    http://www.beerdeckel.narod.ru

Jeśli będą szkopuły z przekazem cyrylicy, to ja pomogę.
    Z poważaniem, Tapok. kuki-vaki@yandex.ru
  • Tapok
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.02
    • 22

Ankieta "Białoruskie piwo – 2007 " dostępny w dwóch wariantach: po rosyjsku i po angielsku.

Comment

• Cooper
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🍼🍼
      • 2002.11
      • 6056

Tapok - moje gratulacje iż koledzy z Białorusi również prowadzą ankietę swoich podstawek Czy to pierwsza edycja ? Kilka lat temu widziałem już ankietę birrofilistyczną z waszego kraju ale nie jestem czy była to akurat ankieta kolekcjonerów podstawek.
      Fajnie ze również pojawił się katalog podstawek z Białorusi. Na razie skromne ilości ale mam nadzieję że z czasem oprócz oczywiście bieżących nowosci pojawią się również "nowo odkryte" stare wzory które dla mnie są najciekawsze. Wasze zdrowie i powodzenia
      Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
      1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Tapok
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2005.02
        • 22

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi
        Tapok - moje gratulacje iż koledzy z Białorusi również prowadzą ankietę swoich podstawek Czy to pierwsza edycja ? Kilka lat temu widziałem już ankietę birrofilistyczną z waszego kraju ale nie jestem czy była to akurat ankieta kolekcjonerów podstawek.
        Fajnie ze również pojawił się katalog podstawek z Białorusi. Na razie skromne ilości ale mam nadzieję że z czasem oprócz oczywiście bieżących nowosci pojawią się również "nowo odkryte" stare wzory które dla mnie są najciekawsze. Wasze zdrowie i powodzenia
        Dziękuje za dobre słowa!
        Tak, to pierwsza ankieta podstawek i korków w Białorusi. Ankieta po etykietkach Białorusi przeprowadza się więcej niż 10 lat. Z 2007 roku kolekcjoneró Białorusi zdecydowały załatwiać spotkania 4 razy do roku. Nas niewiele - 25-30 aktywnych kolekcjonerów. Pierwsze spotkanie tego roku przeszło w Mińsku w lutym, a 5 kwietnia 2008 roku w Mińsku przejdzie I międzynarodowa gielda kolekcjonerów.
        Wita do nas z wizytą! Nie patrzycie TV, przyjeżdżajcie i wszystko zobaczycie naocznie! Podstawek Rosji, Ukrainy, Białorusi będzie wagon i malutka furmanka! Też dotyczy etykietek, korków, kielichów i innego...
        W polskim forum można czytywać:

Uczestnictwo w giełdzie, zamieszkanie w hotelie, wiza - niedrogo. Przejazd i osobiste koszty - drogo!
        Dwa zdjęcia z lutowego spotkania.

Uczestnicy spotkania. Mińsk, 13-00.

Uczestnicy spotkania. Mińsk, 15-00. Nieformalny kontakt w kawiarnii.

Comment

Przetwarzanie...
        X