Pocztówki elektroniczne
Collapse
X
-
-
poczekajcie jeszcze te gadgety elektroniczne z wczesnych lat internetu będą warte miliony
ciągnąc wątek filozoficzny dalej - ciekawe ilu kolekcjonerów etykiet piwnych było 10 lat po wprowadzeniu pierwszej etykiety?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Taka Japonia na przykład, wiek XXI ma już za sobą od jakichś dobrych 30 lat... :-)
W laboratoriach na dalekiej Syberii, radzieccy naukowcy podobno nawet wymyślili już XXIII wiek! W dodatku w tabletkach...
Elektroniczne widokówki, jeśli już koniecznie ma być coś elektronicznego, zastąpiłbym utworzeniem działu z linkami do reklam piw - coś jakby za'embed'owane eksponaty reklam browarów - Wiem, że Przemek Boroń coś takiego "zbierał" kiedyś i pewnie mógłby na YouTube wrzucić kilka filmików reklamowych...
TomekComment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Comment
-
Myslę że nikt nie ma nic przeciwko elektronicznym pocztówkom i innym gadgetom tego typu. Zdziwienie jednak budzi fakt wydzielenia dla nich osobnej kategorii, przy jednoczesnym braku wydzielonych kategorii dla innych, ilościowo znacznie popularniejszych przedmiotów/gadgetów.Comment
-
przeczytaj może post nr #4- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
niestety wymaga to większego zaangażowania czasowego niż dyskutowanie w tym temacie. były już wcześniej zgłaszane propozycje rozwinięcia działu kolekcjonerskiego o nowe działy i zamierzam się tym w stosownym czasie zająć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment