Kapslochy - uwagi ogólne.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

testowo na próbę, czy tak to ma wyglądać? ID 37713 i 37716
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• nikita_banita
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.06
      • 1363

Jak dla mnie ok.
      Jedna uwaga - info o kolorach tworzywa, z którego jest kapsloch powinno trafić do komentarzy (a nie tak jak to zrobiłeś do opisu kapslocha).

Comment

• becik
        🥛🥛🥛
        • 2002.07
        • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita Wyświetlenie odpowiedzi
        Jedna uwaga - info o kolorach tworzywa, z którego jest kapsloch powinno trafić do komentarzy (a nie tak jak to zrobiłeś do opisu kapslocha).
        czemu uwagi o kolorach powinny być w komentarzach?
        Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Kowalsik
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2002.05
          • 157

Nie w komentarze... Tylko opis. Komentarzy najczesciej sie nie czyta...

Obejrzalem - jest bardzo ladnie.
          Ostatnia zmiana dokonana przez Kowalsik; 2008-08-20, 10:10.

Comment

• becik
            🥛🥛🥛
            • 2002.07
            • 14999

no to niech większość zadecyduje gdzie mają byc info o kolorach, w opisie czy w komentarzach, ja się dostosuję (osobiście jestem za informacją w opisie)

Comment

• Psychomanteum
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2004.06
              • 207

Ja też popieram informacje w opisie...
              http://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
              2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 Polska

Comment

• kibi
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.07
                • 1875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
                no to niech większość zadecyduje gdzie mają byc info o kolorach, w opisie czy w komentarzach, ja się dostosuję (osobiście jestem za informacją w opisie)
                Ale z Ciebie demokrata .
                Skoro trzeba głosować, to ja też jestem za opisem.

Comment

• nikita_banita
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.06
                  • 1363

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
                  Jedna uwaga (kolejna ) - za każdym razem przy dodaniu nowego koloru kapslocha trzeba będzie zmieniać opis...

Ale może ja się czepiam . Jest ok i jak dla mnie może tak pozostać.

Comment

• becik
                    🥛🥛🥛
                    • 2002.07
                    • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita Wyświetlenie odpowiedzi
                    Jedna uwaga (kolejna ) - za każdym razem przy dodaniu nowego koloru kapslocha trzeba będzie zmieniać opis...
                    To zmienię przy dodawaniu, a to jest mozliwe tylko przez moda
                    z drugiej strony przecież duzo tego nie będzie

pousuwałem juz parę dubletów w kapslochach, i pododawałem kolejne, reszta pomalutku też będzie zrobiona

Comment

Przetwarzanie...
                    X