Rekordy kolekcjonerskie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Jadoo
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2008.10
    • 339

Rekordy kolekcjonerskie

Podzielcie się koledzy informacjami o największych kolekcjach piwnych kolektybiliów!

Aha, i mam pytanie do bardziej doświadczonych użytkowników Browaru, co to za numery ID przy każdej podkładce w dziale "kolekcjonerstwo"? Z góry dziękuję za odp.
  • arcy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.07
    • 7538

Użytkownik Pieczarek posiada największą w Polsce kolekcję piwnych przypinek z diodami.

Mogę też zaryzykować stwierdzenie, że ja sam posiadam jedną z największych w Polsce, jeśli nie największą, kolekcję piwnych T-shirtów.

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23991

Ja też ja też! Posiadam największą w Polsce i właściwie na całym świecie kolekcję t-shirtów BrowarBizowych
      Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2008-10-24, 12:19.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Seta
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.10
        • 6964

Jak Admin spamuje to chyba mogę dodać, że posiadam największą na świecie kolekcję etykiet z browaru Zielona Gęś. Mam wszystkie zachowane wzory, wraz defektami drukarskimi oraz próbami...

Comment

• arcy
          • 2002.07
          • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
          Ja też ja też! Posiadam największą w Polsce i właściwie na całym świecie kolekcję t-shirtów BrowarBizowych
          Zaskoczyłeś nas, nigdy się nie chwaliłeś. Może jakaś wystawa?

Comment

• arcy
            • 2002.07
            • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedzi
            Jak Admin spamuje to chyba mogę dodać, że posiadam największą na świecie kolekcję etykiet z browaru Zielona Gęś. Mam wszystkie zachowane wzory, wraz defektami drukarskimi oraz próbami...
            PPF-y też?

Comment

• Seta
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.10
              • 6964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
              Zaskoczyłeś nas
              No... Powinieneś dodać ""

Comment

• Seta
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.10
                • 6964

PPF-y też?
                Niestety Zielona Gęś w okresie PPF rozlewała w butelki PET z nadrukiem. O ile wiem nie zachowały się żadne...
                Wszystko przez cholerną GŻ i KP!

Comment

• kibi
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.07
                  • 1875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jadoo Wyświetlenie odpowiedzi
                  Aha, i mam pytanie do bardziej doświadczonych użytkowników Browaru, co to za numery ID przy każdej podkładce w dziale "kolekcjonerstwo"? Z góry dziękuję za odp.
                  Moi przedpiszcy chyba nie umieli na to odpowiedzieć, może nie sa bardziej doświadczeni?
                  Otóż każdy wzór zamieszczony w dziale kolekcjonerstwo ma swój niepowtarzalny numer identyfikacyjny, który znacznie ułatwia poruszanie się po tym dziale, wstawianie linków itp.

Comment

• iron
                    🍼🍼
                    • 2002.08
                    • 6771

Użytkownik Pieczarek posiada największą w Polsce kolekcję piwnych przypinek z diodami.

Mogę też zaryzykować stwierdzenie, że ja sam posiadam jedną z największych w Polsce, jeśli nie największą, kolekcję piwnych T-shirtów.
                    No nie wiem, u mnie w szafie prawie wszystkie t-shirty są piwne, a do tego noszone.
                    No i mam dwie personifikowane
                    bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                    Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                    Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Czapayew
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2002.10
                      • 1966

Oświadczam, że w rekordowo krótkim czasie oświadczyłem się, iż nie jestem dzierżycielem żadnego z kolekcjonerskich rekordów poza niniejszym
                      "W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"

www.zamkoszlaki.com
                      www.piwnekapsle.net

Comment

• arcy
                        • 2002.07
                        • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
                        No nie wiem, u mnie w szafie prawie wszystkie t-shirty są piwne, a do tego noszone.
                        Mamy bardzo podobne kolekcje. Może się wymienimy? Tylko musimy ustalić, czy przed wymianą pierzemy, czy też bardziej cenne będą te ze śladami po musztardzie.
                        Ostatnia zmiana dokonana przez arcy; 2008-10-24, 13:02.

Comment

• iron
                          🍼🍼
                          • 2002.08
                          • 6771

Nie pierzemy, mają być przepocone i z maksymalną ilością plam po jak największej ilości wszelkich substancji

Jak naj, to naj
                          Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2008-10-24, 13:29.
                          bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                          Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Jadoo
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2008.10
                            • 339

A wiecie może kto ma obecnie największą kolekcję podstawek?

Comment

• sopista
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.01
                              • 1747

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedzi
                              A ja nie mam żadnej z nich...

Comment

Przetwarzanie...
                              X