Chcialbym zbierac podstawki z motywem zaby, ale jeszcze nigdy zadnej nie widzialem... Czyzby takich nie bylo?
Motyw żaby
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika benasek Wyświetlenie odpowiedziChcialbym zbierac podstawki z motywem zaby, ale jeszcze nigdy zadnej nie widzialem... Czyzby takich nie bylo?
To ja może pozbieram podstawki z motywem czerwonego krokodyla...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika benasek Wyświetlenie odpowiedziChcialbym zbierac podstawki z motywem zaby, ale jeszcze nigdy zadnej nie widzialem... Czyzby takich nie bylo?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145 Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że są. Istnieje w USA browar BAD FROG :]
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika noodles Wyświetlenie odpowiedziSą. A jakże:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech Wyświetlenie odpowiedziMiałem podstawkę z żabą nia pamiętam, czy belgijska, czy holenderską. Poszukam, może jeszcze mam.
Chetnie bym oddal 10 innych za taką podstawke.
Pozdrawiam
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedziJest. Mam podstawkę z piwa Bud, wydaną z okazji Halloween. Jest na niej żaba (no nie całkiem, bo poza żabią aparycją ma jeszcze dwa zęby) trzymająca butelkę Buda, a w tle latają nietoperze i czarownice na miotłach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziłachaha! Dobre!
To ja może pozbieram podstawki z motywem czerwonego krokodyla...
Comment
-
-
Comment
-
Comment