Kurna... jestem pod wrazeniem, ze taka niepozorna zaba a ma wplyw na piwo! Dzieki za info
Motyw żaby
Collapse
X
-
Francuska sieć mikrobrowarów "Frog & Rosbif" ma podstawki z żabami.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Początkowo wydawało mi się, że zbieranie podstawek z żabami ma jedną ogromną zaletę. taka zaletę, że jak się ich uzbiera 50 to można mówić że ma się największą kolekcje na świecie ale teraz już nie jestem tego taki pewien.
Comment
-
-
Na tej stronce w zakładce "Animals others" 3 kapselki z żabkami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika noodles Wyświetlenie odpowiedziPoczątkowo wydawało mi się, że zbieranie podstawek z żabami ma jedną ogromną zaletę. taka zaletę, że jak się ich uzbiera 50 to można mówić że ma się największą kolekcje na świecie ale teraz już nie jestem tego taki pewien.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kowalsik Wyświetlenie odpowiedziNie na temat (bo nie zaba mnie zainteresowala :-) ), ale czy mozna zobaczyc fotke/skan tej podstawki? I dowiedziec sie, z jakiego kraju pochodzi? Bud jest chyba swiatowy raczej... Pilnie jej poszukuje do zbioru nietoperzy...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kowalsik Wyświetlenie odpowiedziNie na temat (bo nie zaba mnie zainteresowala :-) ), ale czy mozna zobaczyc fotke/skan tej podstawki? I dowiedziec sie, z jakiego kraju pochodzi? Bud jest chyba swiatowy raczej... Pilnie jej poszukuje do zbioru nietoperzy...
Comment
-
Comment