Katalogowanie elektroniczne

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pawelgor
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2004.01
    • 3

Katalogowanie elektroniczne

Witam,
    mam pytanie odnośnie katalogowania Waszych kolekcji za pomocą programów komputerowych, czy też stron/portali internetowych. Które z nich są najbardziej przyjazne/nadające się do tego?
    Pozdrawiam
    Pawelgor
    pawelgor
  • silvian
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2008.08
    • 727

Dużo kolekcjonerów używa "picassy".
    Jak chodzi o programy komputerowe to ten temat juz był poruszany tu:
    Czy może ktoś polecić jakieś programy komputerowe przydatne kolekcjonerom (osobiście - podstawek)? Chodzi mi o coś, co w łatwy sposób pozwoliłoby mi posegregpować mój zbiór i zarządzać nim w sposób wirtualny (kraje, browary, itp.). Widziałem kiedyś w Sieci podobny programik ale nie dał się uruchomić.
    Ostatnia zmiana dokonana przez silvian; 2008-11-28, 14:06.

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      Zapap, Prodigy
      e-prezes
      O browarze Zapap pisałem już w wątku knajpki firmowej, więc skupię się na samym piwie. Dodam tylko, że z kranu go nie było, a jedynie z puszeczki 0.33 litra. Tę wypiłem w hostelowej kuchni, akurat dorwawszy jedyne szkło nadające się do jego wypicia (stąd plastikowe kubki na innych zdjęciach)....
      2023-02-17, 14:44
    • darekd
      De Struise, Clash Of The Titans Reserva
      darekd
      Hybryda - Quadrupel/Barley wine, leżakowany w beczkach z dębu francuskiego po szwajcarskim winie Petite Arvine.

https://struise.com/bottles/page/2/

Ciekawostką jest, że takie samo piwo została uwarzone i leżakowane w takich samych beczkach również w Szwajcarii - kooperacja...
      2022-02-02, 00:18
    • ART
      Gadżety elektroniczne
      ART
      Jestem przekonany, że rzucony przez Żąleną pomysł (w galerii) kiedyś wypali - tj. zostanie wydany kalendarz np. z porterem w roli głównej. Zapewne miał na myśli kalendarz w formie drukowanej, ale w oczekiwaniu na takową wersję (niewiadomo ile) przywróciłem do działania kolejny fragment...
      2003-01-08, 22:09
    • becik
      Pocztówki elektroniczne
      becik
      Mam pytanie, dopiero teraz zauważyłem w kolekcjonerstwie nowy dział - "Pocztówki elektroniczne". Osobiście uważam, ze dokładanie do zbieractwa rzeczy wirtualnych mija się z pojęciem samego kolekcjonowania, kolekcjonować można wszystko i to co kazdy chce. Jednak w tym wypadku coś...
      2008-01-08, 15:29
    • darekd
      Náchod, Primátor Antonín
      darekd
      Antonín to następca ich dotychczasowego:

https://www.browar.biz/forum/showthr...ghlight=Nachod

Też 4%

Aromat - ciut słodu, ciut chmielu, aromatu też niewiele
      Piana - całkiem wysoka, dość szybko opada do koronki
      Barwa -...
      2018-08-06, 21:50
    • Loading...