Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper
Wyświetlenie odpowiedzi
Tak naprawdę to my tu sobie możemy ustalić cokolwiek, a na koniec Radek zrobi i tak swoje i żeby nie było nieporozumień - MA DO TEGO ŚWIĘTE PRAWO, bo to On jest autorem tego katalogu.
Zwracam się zatem bezpośrednio do Radka:
1. Czy masz zamiar zaakceptować zmiany postulowane tutaj, a jeśli tak to które? (najlepiej wg. zestawienia Grzesia z kolejnymi uwagami)
2. Czy potrzebujesz pomocy w "obrabianiu" katalogu? A jeśli tak, to może Ty zaproponuj wspólpracę komuś z kim Ty miałbyś ochotę to robić (i np. niech to będzie Grześ - ja jestem jak najbardziej za, jeśli tylko sam zainteresowany wyraża taką ochotę!). Na marginesie dodam, że w razie konieczności zaangażowania się w "obrabianie" większej ilości osoób, mogę również służyć pomocą w ramach niewielkich, ale zawsze jakiś tam, wolnych chwil (co zresztą juz kiedyś osobiście proponowałem).
I jeszcze ostatnia uwaga generalna: jeśli przygotujemy jakieś postulaty zmian proponowałbym przed wprowadzeniem ich w życie (czyli przed realizacją projektu katalog 2.0) skonsultować je na którejś z giełd piwnych z tą częścią kolekcjonerów, którzy nie udzielają się na tym forum, a ich wiedza i doświadczenie mogłyby być bardzo pomocne. Przecież nie trzeba tej nowej wersji robić "na wczoraj". Chodzi o to, żeby wyeliminować jak najwięcej błędów!!!
Comment