stłuczki starych butelek

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • qulek82
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2006.10
    • 33

stłuczki starych butelek

Od pewnego czasu zbieram stłuczki starych butelek,fotografuję i staram się nie wyrzucać.Może to trochę śmieszne i naiwne po co komu ..stłuczki.Mam takie pytanie czy można taką stłuczkę umieścić w dziale kolekcjonerstwo.Dla przykładu blisko mojego zamieszkania browar w Chojnowie.Muszę nadmienić,że są to butelki o różnej pojemności i grubości szkła- niestety stłuczki,co o tym sądzicie ....
    Attached Files
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23925

jak najbardziej do umieszczenia, może niedługo potem ktoś kto ma je w całości zgłosi się fotkami do podmiany
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• nikita_banita
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.06
      • 1363

O ile wiem, kolekcjonerom butelek nie przeszkadza brak jakiegoś elementu butelki - szczególnie jeśli chodzi o te najstarsze sztuki .

Comment

• dryx
        † 1966-2017 Piwosz w Raju
        • 2002.04
        • 1735

Każdy obiekt birofilski godzien jest uwiecznienia dla potomnych. Jeśli ktoś ma kompletne te butelki to podeśle zdjęcie. Jak na razie to są jedyne zdjęcia, a dla kolekcjonerów butelek są bezcenne jako wskazówka do porównania lub poszukiwań.

Comment

• Niedzwiadek14
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2006.04
          • 121

Ja w swojej kolekcji mam wiele stluczek ,i cenie je bardzo wysoko .Wiekszosc to naprawde cenne sztuki!Nawet nie wymieniam je na sile na cale.Mysle sobie ze moze kiedys uda mi sie je w jakis sposob zrekonstruowac
          Pozdrawiam!

Comment

Przetwarzanie...
          X